OTP-t szinte 100%-ra gondoltam, hogy beverik, 3 blue közül már csak ez tartotta magát, ezért vettem BUX short certit. Annyira bátor viszont nem voltam, hogy sokat vegyek.
most épp short turbókra gondoltam, szépen megdrágultak... gázzal én a napokban kezdtem újra szemezni, hosszabb távú sávtetőt meg kéne lesse újra, 3 felett
Egyből írtam hogy nem biztos hogy lesz aki aláírja..... Ráadásul le is írta hogy milyennek szóbeli utasítást adtak a könyvvizsgálónak. Azonkívül a felhatalmatpzás a tőkeemelésre sem volt szabályos..... Ráadásul mikor meghirdették még be sem volt jegyezve az apportos cég
Az a story hogy a legnagyobb tulaj adogat. Meglátjuk mennyivel szavaznak a következő kgy-n. Látva a Jan 24-i forgalmat pl, nem biztos hogy mindegyikkel....
setben is lelépőben a legnagyobb tulaj ma bejelentették, holott már a kgy-n sem jelent meg a pakk eladott része.... sőt a megfelelteéls másnapján gigaforgalom volt bejelentkezett egy tulaj, aki nem a spekilegenda, hanem olyan aki már egy éve is beküldte a kgyre a pakkját, (és a családtagjai is).......
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége