Nem ittas volt, hanem feldobodott a 6 szamjegyű nyeresegtől. Erre az esetre konkretan emlekszem, aznap buko volt az FHB, ő is beragadt, de azt irta tartani fogja, majd konzumban nyert egy szépet, és mégis másnap kidobta a veszteseges pozit. Könyv alapjan kereskedik, van hogy reggel egeszen mást csinal, mint amit este elhataroz.
Egy részével egyetértek, viszont sajnàlom, hogy a mondanivalóm érdemi része nem jött àt. Jó szàndékkal írtam. Neked ebből mi kézzel fogható hasznod van, nem tudom.
Nem az a lényeg, hogy Éva sztoriból mi igaz és mi nem. Amikor ezt szóvà tettem,annak volt mögöttes mondanivalója is. Tudom miről beszélek. Én az életemnek azon szakaszàban foglalkoztam huszadrangú kérdésekkel, amikor nem jól alakítottam a dolgaimat, bennem is dolgozott a màsok csesztetése, meg a bűnbak képzés. Aztàn tettem érte sokat, hogy az életem jó irànyba menjen... És hipp-hopp nem érdekeltek màsok hülyeségei.. Te attól sokkal intelligensebb lennél, hogy 5 napig kutasd, ki Gyuripapa klónja, meg arzénos sasok, meg 3 nap Évazellerezés. Amin jàrsz most, az zsàkutca. Értelme zéró, nem vezet sehovà. Fordítsd az energiàd a magad épülésére, jobban jàrsz hosszú tàvon szvsz.
Nincs kedvem megindokolni, hogyan kereskedem és mit miért teszek, egyébként sem tartozik rád, másrészt részletesen kifejtettem màr, aprólékosan, ok-okozati összefüggésekkel levezetve. Én nem akarok belelàtni a fejedbe, mert nem érdekel, mi van benne, Te se vedd magadnak a jogot, hogy bele akarj làtni az enyémbe. Tiszta sor ez is. Megbeszéltük.
Tévedés. Én vagyok maga a kannàsboros. Tudod nagyon jól, hogy miért volt az összekülönbözés, amit szóvà tettem kisbüfikben. Nagyon tàvol àlljon tőlem, hogy kötekedni akarok bàrkivel is. Évàt csúnyàn lehülyézted, egy úriember ilyet nem csinàl. Utàna előtört a felsőbbrendűség tudat, amit nem is értettem, hiszen önmagàban a szakmai tudàsra még nem fizetett a piac senkinek egy forintot sem, ezt azért kellő alàzattal vésd az eszedbe. Long Term Capital, Nobel díjas közgazdàszok...
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége