Én szeretem a lidérceket, Ràd is szükség van, ahogyan a Long Term Capitalban szükség volt a Nobel díjas közgazdàszokra, ha rendesen viselkedsz. A csalàdi hàz projekt jól àll, Rogàn azt mondta, nem adja el az övét, de egy kisebbre nekem is futni fogja. Arra hallgatsz, akire akarsz. A macskàs làny meg a csúcsragadozó keresik a fundàt, mint migràncs a bontott kerítést, a neomariànus nemzedék egy része még vihog a markàba, mert mutyis infók alapjàn kereskedik. Tudod, kinek mit ad az élet.. :-):-):-)
Azt mondjak tenyleg zseni, egyszer valaki azt akarta hogy a víz terhes kandallo ra segítsen a gázfűtéses és megcsinálta. Ugy légtelenitett mint senki. Legendásan pumpált tágulása tartályt. Hívta a család az uj házukba is, de nem ért már rá
Nem aggódom,Lőrinc egy zseni,úgy is kitalál valamit,és különben is tőle tudjuk,hogy: "bármi megtörténhet,bármi!",szóval ami ma még elérhetetlennek látszik holnap az a valóság.Ámen. :)
0.07% az baromi kicsi, FHB ott volt es nézd meg. Ide mas kell. De ezt nem kezdik el venni mint a Richtert vagy a MOL-t. Ezért mondom hogy en meg azt nem latom ki jön be vevőnek mikor jönnek a jó számok. Orosz stb inkább valószínű nekem.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége