Én ma már kicsesztem a kamionost!! Most mit vegyek?🤔 Megakran már nem latok többet, Set felek Akko appen ingatlan felejtos dmker nulla forgalom enefi van 410 adnám delta ANYOMI miatt atveros mint opus volt anno
lemaradtam tegnap,sajna nem láttam hirt csak zárás után,ezért azt adtam ami volt,pedig akartam venni hozzá de igy is jo volt 2700 on,megakaránt várom a standardot bejelentést ,veszek még abbol ,aztán adom is rali után a lejjebvételit nem adom hátha 500 lesz egyszer,viccoltam
Majd az is jo ledz mester!! Waberer’s jo hogy gyűjtöttem ereztem pf és erste ki akarnak szállni belole ma egybe radobom 2555 db elmeny nézni mikor sivitanak ki ez a madar 🤪
Akkor üdv a fedélzeten, szerintem jó döntést hoztál. A 304-es célár újra megjelent, de ettől függetlenül még mindig radar alatt repülünk, nagyot tud szólni, ha pozitív hír jön. A dugót én magam is kikapnám, de a Wabi kitettségemet érthető módon most nem akarom csökkenteni.
A profiknak remélem, hiszel :) https://www.portfolio.hu/uzlet/20210901/vetelre-ajanlja-az-mkb-a-bif-reszvenyeit-498780 De tényleg, van benne fantázia ezeken az árszinteken és itt még nem maradtál le semmiről.
Törölt felhasználó2021. 09. 01. 10:12
na ugynézem behaltak az emelkedö papperok,szünet vantalán opus,persze ha jön hir valahová figyelni
Kisbüfik topikja