est szerencsére tényleg felfelé indult, tudtam adni 154-től 157.6-ig 7K-t, már csak 3 K-m maradt valami esetleges 160 feletti csodára ott1-et is kaptam 3K-t 266.5-től 264.5-ig, állok lejjebb is 263.5-től, de visszajött kicsit, tudtam adni 2K-t 270.5-ön és 271-en richterben nincs mire várni szerintem, 5015-öst tudtam adni 5140-en , szerintem kipattogtatom a többit is
Forog vagy 10 estmédia topik, most reggel a fórumra nézve is a legelsö helyen 2 médiás topik van. Szerinted ezekbe a gyűjtögető nagybüfi írogat? Az, hogy pl. Te vagy még jópáran forgatnak 50-80-100 ezer darabokat, az nem egyenlő a közkéz kiszívásával.. Harmadrészt a 78 filléres higítás lehetősége a tulajok részéről sem indokolja, hogy 100 forint felett a tözsdén gyűjtenék... A csoda az, hogy még ilyen magasan az árfolyam, ügyesen tömik, ez kétségtelen, hogy még téged is átvernek..
Mire gondolsz? Folyamatosan figyeltem a kereskedést. Ezt gondolom. A papír be van kerítve. Jó nyilván nem 10% marad kisbüfiknél összesen. Lehet nincs is igazam. Majd látjuk.
elvileg most mennie kell minden kispapírnak, ami még számít valamit a "folyamatos durranásokban" ha lemarad egy kispapír, akkor ott is a vége nem feltétlenül a jövő héten, de ha hamarosan nem tud menni egy kispapír, akkor vége van ---- szerintem "turbó-fokozat" jön, lesz, ami kihullik persze lehet, rosszul érzem, hogy utolsó csúcstámadások jönnek a kicsikben
ezt azért nem szívesen osztanám meg itt, de 8 számjegyű a realizált nyerő, ha ennyi elég. Következő héten Futur, Est, SET a programom. :) Est napos: https://invst.ly/bfprh Gondolkodtam hova húzzak fibo-t, de végül maradtam az eredetinél. A hullám kezdőpontját 80nak vettem, de lehet 76,5től is húzni, a teteje 154,8 volt. Utána megcsinálta ugye a korrekciót és visszapattant, de a második felfutás alacsonyabbra sikerült, ez dupla csúcs jelenleg. ennek ellenére veszik a papírt folyamatosan Továbbra is azt gondolom, be van kerítve, közkezet kiszívták, azért nincs már tömeges eladó. Itt most nem annyira a TA a lényeg, hanem a hír. Jön-e a héten? Mi lesz az? Lesz nagy mértékű rv nyomda? Lesz olyan vízió, amire ráugrik az eddig kerítésen üldögélő nép?
néhány találgatás holnapra: futur felfügg lesz, az lehet, nem játszik holnap de mivel majdnem "kenterbe verte" az est-et, csak azért nem tudta, mert max limit volt, elképzelhető, hogy est is produkál valami meglepőt, mondjuk a 140-142-ről kiáll a sok lihegő eladó ott1-ben nem tudom ---- nagyot ment, ideje volt már, hatalmas lemaradó, de hogy milyen hamar lesz meg vagy egyáltalán meglesz-e a 300, az kérdés opus: hihetetlenül frusztrált a benne lévők "tömege", valahogy úgy gondolom, muszáj valami pozitív fordulatot produkálnia richter: a trotty ----- fogalmam sincs, mit fognak manipulálni benne, 5300-nál már elégedett leszek ----ha képes elmenni addig
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)