En nem buktam, konzumon triplaztam. Opuson duplaztam, nem tudom ki mas triplazgat benne nagy tokevel itt. A tozsde ilyen. Ami megvolt, el kell rakni. Nem ilyen almokban elni
Opusban Batmanem lehozta vartak szerint 500ra az arfolyamot, konzum is 6%eses, Appeninn is 7%, hat igen. Szoltam idoben decemberben, azota heti rendszereseggel, meg aktualis chartokkal is. Csak azzal kitiltanak a topikjukbol, igy felesleges berakni oda. Ovatosan. Most elutaztam Azsiaba, innen nem tudom adni a kottat, de batmen nyakvonal tores ide mutatot 500korulre. Fel kene fiboznom, meg chartot szerkeszteni. Udv
Maga kis koràban is egy angyal volt! Amit most szedek marékkal: resvenyus sopus filmtabletta, 1000 mg. De Viktor àpr. 8-àn elmondja az urbi et Orbi àldàsàt, kis papír reneszànsz, ensoltus sirus lesz! Addig meg: Futàààs!
Mostanában a hàzunk környékén mindig futva közlekedem. Kérdezte egy idős bàcsi: -Hová fut maga fiatalember, mindig olyan sietős? -Nem futok papa! MENEKÜLÖK! ;-) (Tudom, teszoltal, làttam az elemzéseidet, de màr késő!!!)
Kis papírok LE!