Kitömnek mars. Holnap már 40 lesz.
10ftig nem piszkálnám. Inkább aaz estre figyeljetek pár nap és kilő. Ez is mehet pár ftot, de nem lesz 200 julius végére mint a médiás.
Nem átkötés volt. Meglátásom szerint néhány spekuláns ráugrott az alvó és viszonylag üres könyvű részvényre és kicsit megmozgatta a papírt. A mai forgalom közel 1/10 része én voltam.:o)
Örülök ,hogy egy-egy régi-új gondolat , mint pl a KEG kikötő ilyen heves reakciókat gerjeszt. Dunaalmáson van egy kikötő ,egy épülgető yacht-kikötő és egy félig kész-medencés veszélyesáru kikötő(terv),amire a többször bejelentett multimodális projekt támaszkodhatna,ha a területtulajdonosok végre megegyeznének.
Más! Ma ugrott egy nagyot a forgalom ( tegnap irtam ,hogy gyalázatosan alacsony és figyeljünk )!Tudja valaki ,hogy ez uj ,friss szereplős ,vagy csak átkötéses volt-e a csókosok között a vakitáshoz ? Én az utóbbit gyanitom ,mert nagyon kellene a likviditás növelés , hiszen jön a hóvége.
"kisrészvényes"
Persze de azt te is tudod hogy ha a kegnek vannak ilyen tervei azok nem nyilvánosak mert hát mégis csak tőzsdei cég és ilyen esetben nagy a titkolózás, majd felfügg és utána jöhet a bejelentés, gondolom ezt te is tudod:))
szóval csak óvatosan én csak azt mondom hogy nekem ez a gyanúm de semmi biztosat nem tudok,
de azért te is gondold meg mert ha mégis és jön a felfügg meg a bejelentés akkor gáz lesz:))
Hidd el a térség dolgaival kapcsolatban sokkal tájékozottabb vagyok nálad !
Annait még hozzátennék ,hogy dunaalmáson jelen pillanatban is van egy üzemelő moló. Kikötö a közelben Komáromban , Gönyün , Esztergomban .A tervezett kikötő területe pedig magán ill. önkormányzati tulajdon .
Nekem van ott 1 nyaralóm! lehet jobban ismerem mint te,
az önkormányzat egyedül nem csinál semmit mert nincs rá pénze, de ha a keg csinálja azt örömmel vennék,
RE:munkahelyteremtés nem is kevés, plusz vagyon gyarapodás mert most csak 1 kopasz part ha meg beépítik akkor komoly létesítmény lesz ami növeli a helyi érdeket.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?