pl sinergonnál elég egy cikk és emelkedik, elolvastam csak egy kérdésem lenne, ha valaki tudja, Jeszenszky Zoltán igazgató ugye nem = a philaxiás Jeszenszky Zoltánnal
Ne kívánjunk másnak rosszat, ha valaki másban próbál szerencsét,idegesítő, hogy üres a könyv, én is borítottam 55000philt, vagy 22000db nutexet, mert már mást tartottam jobbnak, jelenleg 45-öt támasztom, de ha beszakadna pl. a matáv átmennék oda, ez is fog emelkedni, de valami pozitív hír kell hozzá.....
Ezen a szinten csak azért esik, mert komolyabb papírok is vehető szintre esnek, az ötös könyv vevői oldalának fele én vagyok, de erősen gondolkodom, hogy minden "játék" pénzem ide hozzam, itt nem vagyok biztos a nagy nyereségben, mint a nutexben, ráadásul a negyedéves jelentések elég hitványak szoktak lenni,ha pl a Matáv 460-470 környékére esne azt venném......
Kuncze annak a cégnek lesz fb-elnöke, amelyet március óta Pimper Richárd, a Miniszterelnöki Hivatal korábbi szakállamtitkára vezet. Pimper, aki a Bia-Projekt Ingatlanforgalmazó Zrt. vezérigazgatójaként a 176 hektáros zöldövezeti területen, a Törökbálinti-tó közvetlen közelében elhelyezkedő lakópark-, iroda- és bevásárló-komplexum, és az azokhoz futó autópálya-lehajtók építését koordinálja, az Index kérdésére megerősítette az információt!!Vajon ezért szarja le Pimper a KEGET!!!!!!!!!DE akkor mi a Fasznak fogadta el a Keg vezetését!!!!!!!!!!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?