Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 03. 20. 12:48

KEG topik.  

Megnyítottam a KEG topikat.

Venni vagy cserélni?

Zoltán?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
marslako2
marslako2 2012. 02. 16. 12:31
Előzmény: törölt hozzászólás
Naaaaaaaaaaaaa ezért haragszik erre a papira mert itt van beragadva:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))

(#118962) Re: ugrik maki
Értékelés: 0
előzmény (#118960: disc) | válasz erre | Ma, 11:57
468-ról van, de azt nem adom el még
NagyBarnaMacko
Jelzés a moderátornak
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 12:28
Előzmény: #30477  Törölt felhasználó
Bocs ELCI ÉN ÖNTÖTTEM:)))))))))))))))
marslako2
econet2 ))
marslako2
marslako2 2012. 02. 16. 12:26
Nyugdíjas az ürge azért van itt állandóan:))
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 12:24
tolvaj topik
whomarsok csak ott vannak ))))
marslako2
marslako2 2012. 02. 16. 12:23
De egyébként 150nél majd azt fogja írni hogy ő triplázott mert vett időben és micsoda luzer aki nem vett:))
marslako2
marslako2 2012. 02. 16. 12:21
Nem unja ez egész nap itt van és nézi hogy hol lehet berakni a dolgozatát.
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 09:34
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 09:27
Nyílt levél a KEG Nyrt. elnök vezérigazgatójához!

Tisztelt Pimper Úr!

A múlt alakalommal egy nyilvános sajtóvitát ajánlottam Önnek és levélben is számos kérdésre kéretem választ a KEG ügyeit illetően, amit Ön válasz nélkül hagyott.
Miután a kisrészvényesek megtiszteltek a bizalmukkal, de a közgyűlés időpontja még nincs kitűzve, ezért néhány gondolatomat a média nyilvánossága előtt osztom meg Önnel, ami talán segíti a beszámolásban is.

Kedves Pimper Úr! Mondja meg nyíltan, hogy miből él ma a KEG?
Továbbra is kótyavetyélik a " matyóki" életmű mesterségesen szaporított részvényeit és szívják a kisrészvényesek vérét, vagy más ügyes megoldásból sikerül finanszírozni az üzletmenetet. Tény, hogy a látvány szerint a KEG elhanyagolt állapotban van, amit egy kevésbé veszélyes üzem sem engedhetne meg magának.

A lét és a tét kérdése azért érdekes, mert vagonok nemigen érkeznek a KEG-re, sőt a rozsda is beborította a tartályukat és az új töltőüzem környékén sincs mozgás. Ebből jogos a következtetés, hogy sem volumenben, sem szolgáltatási struktúrában nem teljesülnek az Ön szép ígéretei kedves Pimper Úr ....

Kérdeztem a MOL szerződésről, amit bejelentettek a médiában, de ez is válasz nélkül maradt. Végül is következtethetünk a korábbiakból, hiszen, ha a nagy tartály bérletet hosszabbították meg a MOL-lal, akkor a KEG " szívét " adták el, ha pedig tartályautóval kistételekben vásárolnak a MOL-tól gázt, akkor valószínűleg a veszteségüket növelik a kiskereskedelmi értékesítésen ....

Viszont felmerül egy további érdekes kérdés, amire a részvények tulajdonosi megfeleltetése adhat majd választ. " Quo vadis?" Mindez kinek az érdeke?
A KEG-et születésétől sokszor támadták a konkurensek az attraktív, versenyárai miatt, ami például elérte a 200-300 Ft-os kedvezményt is palackonként , de ez már a múlté. Most a KEG palackonkénti 40-50 Ft-os különbsége és aktualizált piaci részesedése valószínűleg százmilliós többletnyereséget hagy (, vagy juttat) néhány nagy multi zsebébe! Fizessenek csak a magyar a kisbefektetők és a háztartások .Bár szigorodtak a jogszabályok, talán még mindig ez a (ki) rablás civilizált módja?

Elnök Úr! Ugye nem kötött elvtelen - esetleg törvénytelen kompromisszumot?! Az Ön nacionáléjában az interneten megfogalmazódnak kérdések és itt nagyon nagy pénzek forog (hat) nak akkor is, ha a kisrészvényesek folyamatosan vesztenek....

Kérdezném a nagy ígéreteiről és a meghirdetett stratégiájáról is, hiszen közel 2 éve kapott szabad kezet . Talán mesélhetne, hogy, hogyan sikerült a SUZUKI és milyen újabb lehetőségei nyíltak a csúcslevágásban, vagy mi lett Kaposvárral. Elgondolkoztató az is, hogy a VISONKA kilépése a tőzsdére mekkora fiaskó volt és milyen költségekkel terhelte a KEG-et .

Nem folytatom, mert tudom, hogy Önt is a háttérből egy láthatatlan(ná vált ) karmester instruálja ,de gondoljon arra ,hogy ,hány embert távolított el, akik mind ott lesznek - ha eljön az ideje - az Ön(ök) beszámolóján !

Várom a pillanatot, amikor a média nyilvánossága és a részvényesek előtt megvilágítja a fenti összefüggéseket.

Budapest, 1012.01.19.

Dr. Steier József
a KEG alapítója
marslako2
marslako2 2012. 02. 16. 09:26
500 hamarosan!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 09:20
Törölt hozzászólás
Stiv
Stiv 2012. 02. 16. 08:51
Előzmény: #30468  Törölt felhasználó
Én kisebb veszteséget várok kb.300-350 milliót,bár ez is nagyon sok.

A cégnek a fő bevételi forrása még mindig a visonka részvények eladásából származik.
Stiv
Stiv 2012. 02. 16. 08:21
Mindenkinek szép napot,jó kereskedést )))
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 07:22
Előzmény: #30466  Bogi27
a -600m veszteségre (ha nem több)
a 100% közkézre
a 8 szoros hígításra
marslako2
marslako2 2012. 02. 15. 22:36
Előzmény: #30466  Bogi27
A cég eredményei indokolják.
Bogi27
Bogi27 2012. 02. 15. 22:29
Előzmény: #30465  marslako2
Mi alapján lesz 500 ?
marslako2
marslako2 2012. 02. 15. 22:07
Előzmény: #30463  marslako2
Nem mert úgy is egész nap itt van van,

érzi hogy megyünk 500ig azért szédeleg itt.
Törölt felhasználó 2012. 02. 15. 22:04
Előzmény: #30462  Törölt felhasználó
Nyílt levél a KEG Nyrt. elnök vezérigazgatójához!

Tisztelt Pimper Úr!

A múlt alakalommal egy nyilvános sajtóvitát ajánlottam Önnek és levélben is számos kérdésre kéretem választ a KEG ügyeit illetően, amit Ön válasz nélkül hagyott.
Miután a kisrészvényesek megtiszteltek a bizalmukkal, de a közgyűlés időpontja még nincs kitűzve, ezért néhány gondolatomat a média nyilvánossága előtt osztom meg Önnel, ami talán segíti a beszámolásban is.

Kedves Pimper Úr! Mondja meg nyíltan, hogy miből él ma a KEG?
Továbbra is kótyavetyélik a " matyóki" életmű mesterségesen szaporított részvényeit és szívják a kisrészvényesek vérét, vagy más ügyes megoldásból sikerül finanszírozni az üzletmenetet. Tény, hogy a látvány szerint a KEG elhanyagolt állapotban van, amit egy kevésbé veszélyes üzem sem engedhetne meg magának.

A lét és a tét kérdése azért érdekes, mert vagonok nemigen érkeznek a KEG-re, sőt a rozsda is beborította a tartályukat és az új töltőüzem környékén sincs mozgás. Ebből jogos a következtetés, hogy sem volumenben, sem szolgáltatási struktúrában nem teljesülnek az Ön szép ígéretei kedves Pimper Úr ....

Kérdeztem a MOL szerződésről, amit bejelentettek a médiában, de ez is válasz nélkül maradt. Végül is következtethetünk a korábbiakból, hiszen, ha a nagy tartály bérletet hosszabbították meg a MOL-lal, akkor a KEG " szívét " adták el, ha pedig tartályautóval kistételekben vásárolnak a MOL-tól gázt, akkor valószínűleg a veszteségüket növelik a kiskereskedelmi értékesítésen ....

Viszont felmerül egy további érdekes kérdés, amire a részvények tulajdonosi megfeleltetése adhat majd választ. " Quo vadis?" Mindez kinek az érdeke?
A KEG-et születésétől sokszor támadták a konkurensek az attraktív, versenyárai miatt, ami például elérte a 200-300 Ft-os kedvezményt is palackonként , de ez már a múlté. Most a KEG palackonkénti 40-50 Ft-os különbsége és aktualizált piaci részesedése valószínűleg százmilliós többletnyereséget hagy (, vagy juttat) néhány nagy multi zsebébe! Fizessenek csak a magyar a kisbefektetők és a háztartások .Bár szigorodtak a jogszabályok, talán még mindig ez a (ki) rablás civilizált módja?

Elnök Úr! Ugye nem kötött elvtelen - esetleg törvénytelen kompromisszumot?! Az Ön nacionáléjában az interneten megfogalmazódnak kérdések és itt nagyon nagy pénzek forog (hat) nak akkor is, ha a kisrészvényesek folyamatosan vesztenek....

Kérdezném a nagy ígéreteiről és a meghirdetett stratégiájáról is, hiszen közel 2 éve kapott szabad kezet . Talán mesélhetne, hogy, hogyan sikerült a SUZUKI és milyen újabb lehetőségei nyíltak a csúcslevágásban, vagy mi lett Kaposvárral. Elgondolkoztató az is, hogy a VISONKA kilépése a tőzsdére mekkora fiaskó volt és milyen költségekkel terhelte a KEG-et .

Nem folytatom, mert tudom, hogy Önt is a háttérből egy láthatatlan(ná vált ) karmester instruálja ,de gondoljon arra ,hogy ,hány embert távolított el, akik mind ott lesznek - ha eljön az ideje - az Ön(ök) beszámolóján !

Várom a pillanatot, amikor a média nyilvánossága és a részvényesek előtt megvilágítja a fenti összefüggéseket.

Budapest, 1012.01.19.

Dr. Steier József
a KEG alapítója
marslako2
marslako2 2012. 02. 15. 22:02
Előzmény: #30461  marslako2
#118853) Re: szerdai kalap
Értékelés: 0
előzmény (#118852: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Ma, 19:11
fúúúj de büdi medveszag van itt, mikor szellőztettetek utoljára?
amigo57
Jelzés a moderátornak
Törölt felhasználó 2012. 02. 15. 22:00
Előzmény: #30457  Törölt felhasználó
péntek, 16:49

Bocs ELCI ÉN ÖNTÖTTEM:)))))))))))))))
marslako2
marslako2
marslako2 2012. 02. 15. 21:59
Előzmény: #30458  Törölt felhasználó
CÉLÁR:500Ft

Topik gazda