Meg kellene hagyni a lehetőségét annak, hogy a régit vagy az újat szeretném használni.
A régi teljesen jó!
Nem értem! Csinálnak egy újat, amiből kihagynak egy csomó funkciót, amit a régi tudott.
Írjatok nekik, hívjátok őket és reklamáljatok minél többen!!!!!
Én már a béta tesztelés során elkezdtem ezt és ha sokan elégedetlenkedünk, akkor hajlandóak lesznek az elbarmolásokat javítani!
A jövő keti eebináriumon megint nekik fogom szegezni az észrevételeimet.
Írjatok nekik, hívjátok őket és reklamáljatok minél többen!!!!!
Én már a béta tesztelés során elkezdtem ezt és ha sokan elégedetlenkedünk, akkor hajlandóak lesznek az elbarmolásokat javítani!
A jövő keti eebináriumon megint nekik fogom szegezni az észrevételeimet.
Nagy szar az új Webbroker!
Elküldtem neki a béta teszt alatt egy rakás változtatási javaslatot olyan alap dolgok tekintetében, amik a régi változatban jók és benne vannak - mint például a darabszámok mutatása és a kötéslista megtekintése - az újban meg egész egyszerűen kihagyták!!!!! De le se szarták az egészet! Küldtem grafikai változtatási javaslatot konkrét beszerkesztett grafikai mintával, de azt is lefosták.
Ezen dolgoztak 1 évig????? Egy baszott nagy visszalépés a felhasználói élményben és funkcionalitásban!!!! Csak a dizájn lett puritán és ami eddig kifért 1 képernyőn, azt most széthúzták kettőre!
KBC hozzáállás!