Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 23:37

jó éjszakát !  

mindenki kialussza magát :)))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 23. 07:27
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Vedd már észre, már a csapból is Te folysz! Picit sok vagy Kedves!
Törölt felhasználó 2007. 11. 23. 00:25
Előzmény: #8  Phylaxa
visszajönnek, egyik szemem sír a másik nevet. -:) Remélem nem mártírként, mert nem sok van, amit ennél jobban utálok, és már egyesek amúgy is .....
Phylaxa 2007. 11. 23. 00:24
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Ok.....a személyeskedést mindíg utáltam....sajnálom ami veled történt.....és ami másokkal is. Mondjuk én mivel csak egy papírban vagyok benne ezért a kimondottan papír topicokból csak a phylt ismerem, de ott tudom, hogy mi ment és sajnálom, hogy egy páran bojkottálják. De én is remélem, hogy visszajönnek egyébként. Főleg most, hogy jönnek az izgalmak. :)
Törölt felhasználó 2007. 11. 23. 00:20
Mellesleg nem érdekel róluk semmilyen konkrét infó, csak a témáról, mert akkor megtudtam volna -:)
Törölt felhasználó 2007. 11. 23. 00:20
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Jó éjt mindenkinek !!
Törölt felhasználó 2007. 11. 23. 00:15
Phylaxa, neked is jó éjt!
Törölt felhasználó 2007. 11. 23. 00:14
Előzmény: #3  Phylaxa
nem tudom konkrétan miről beszélsz, kinek a családját vonták be. Engem csak lekurváztak, leribancoztak alsóhangon, butának, rondának, hazugnak, beképzeltnek, sőt.... nem sorolom, neveztek ... Még sem vagyok megsértődve, kutyát sem mozgat a véleményük, hidd el -:) És az is őket minősíti, hogy csak mindenkit leckéztettek és elvárták az őszinteséget. De volt-e egy őszinte szavuk, vagy konkrétum magukról, ami miatt ilyet egyáltalán el lehet várni. És valami szuper hatalomnak érezték magukat, nos így az IBM után egy addig kivülállónak ez rendkívül nevetséges tud lenni... Persze, etttől én vagyok a nagyzolós nekik, pedig csak a tényeket mondtam. -:)
Phylaxa 2007. 11. 23. 00:02
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Jó éjt Rapi! Akitana, az a baj, hogy nem csak a stílus így meg úgy, hanem olyan személyeskedések mentek, hogy volt akinek a családját is bevonták a beszélgetésbe....szerintem két ember, ha problémája van egymással, akkor intézzék el egymás között. Tehát igen....kellenek az ellenvélemények.....de nem más dolgok. Ha pedig régi egy közösség akkor természetes, hogy a többieknek is eldurran a fejük. És valld be legalább magadnak.....olyan sok konkrét infót nem nagyon tudtál meg ettől a pár emberkétől.
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 23:46
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
hát igen, ezt gondolom én is -:) Sajnos, holnap vagy utána mégnagyobb mellénnyel valóságos MÁRTÍRKÉNT jelentkeznek majd egyesek. EZ BAJ! De remélem nem -:) Miért kell ilyen görcsösen küzdeni?

Topik gazda

rapista
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek