"Hát az okoshülyéknek kár beszélni". Köszi a dícséretet, mert mint a mondás mondja nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. A mi párbeszédünkben engem az elsőnek neveztél. Ebből kiindulva te a második jellem vagy. Ismét köszi az elismerést. Na csá, nekem dolgoznom is kell, és elég pénzt kerestem ma már neked.
Hát az okoshülyéknek kár beszélni, mert úgysem értik, mi a kérdés és mi az állítás! de te(ti) külön-külön is hazudtok, mert a kutya sem figyeli, mikor mondtok igazat! Na rugózzatok még, örültem, hogy nem írtok többet a 4 millió szegényről!
Azért ne kapj ám agyvérzést. Nem venném a lelkemre, hogy bajod legyen. Most amikor írom ezt, 4 bejegyzésre eddig 34 minuszt kaptam tőled :))) Szerintem csúcsot döntöttem. További jó homokozást. Majd jövök ám még !
"Ma 90-éves lett Gyuri bácsi a valaha született legnagyobb magyar." Hú vazze neked rengeteget kell még tanulnod, elsősorban történelmet! Egyébként hülye gyerek maradsz.
Milyen igaz lehet! Már 30 éve én is ezen gondolkodom, ki is volt kisztitkár és kire nem lehet mondani, hogy akkor már nem is kisztitkár volt, hanem a rendszer lebontása volt a feladatuk? Ezek a tényeid hiányosak! De neked így jó!
Isten éltesse Gyuri bácsi!
Született: 1930. 08. 12. Budapest.