"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Egyébként 20%-ot bevásárolhattam volna magam ma a cégbe és ismerek még 4 ilyen embert. Ha volna két életem(és nekik is) tényleg szeretettel kipróbálnám, hogy milyen hatalmas érzés ekkora hatalmas kincs tulajdonosának lenni.
és hogy közgyülire nekem kell-e a pogit vinni.
Egyébként 20%-ot bevásárolhattam volna magam ma a cégbe és ismerek még 4 ilyen embert. Ha volna két életem(és nekik is) tényleg szeretettel kipróbálnám, hogy milyen hatalmas érzés ekkora hatalmas kincs tulajdonosának lenni:)
és hogy a közgyülire nekem kell-e pogit vinni.
világos volt hogy nem Rényiék adták elő
náluk vétel után ugrott volna limitre azonnal és ajtó bezár, folyamatosan növő sorokkal
nem érdekük tolni rallival az újak szekerét sterintem
Ezért is vettem szerényre a dolgot,mert nem bírom figyelni már igazán ezt a céget. Nem mintha a hunmin egy nagy nulla lenne, csak létezőbb problémákkal foglalkozok manapság.De válaszodból látom, hogy jól be is szopathattak volna.
a hírt előtte egy hete közölték mint szándéknyilatkozatot úgy hogy 1 héten belül eladják, ismert volt lényegében
volt itt már eladás máskor is csak épp nem folyt be érte kp
a bányászkorszak végének a felvezetése szvsz
Én azért gyakran olvaslak, még ebbe a fórumba is benézek időnként.
A hír maga zseniális volt, ezért először valójában az eladás lett volna a puffer, hátha kapok még pár darabot. Aztán lefagyott a csányi csoda rendszere, úgyhogy rohanhattam a feleségemhez mobilaláírásért, de láttam,hogy tíz perc alatt még a fórumban sem vette észre senki a megváltó eseményt, így inkább szerényre vettem a figurát.
szia, ezer éve nem láttalak
sejtettem hogy nem bennfentes infos vagy
előbb fecora gondoltam külföldről, majd volt még az a térképes tippem.
pontosan ez jött le amit leírtál,v hogy olyan valaki aki tisztában van a kockázattal
Egy sima daytradet láthattunk a részemről egy olyan papírban, amit már bottal sem szerettem volna piszkálni, mint régi genesises. Persze ha igaz a hír és dől be a lé a gyárba, akkor megbánom az eladást, de legalább a vevőim boldogabbak lesznek. Különben jó szemed van, valóban az történt amiket írtál, igaz egy androidos tableten otp-s számláról a strandon, verőfénynél, családdal diskurálva, a feleségem mobilját lassacskán kikuncsorogva. Nekem ennyi elég volt, nem akartam a nyaralásunkat elrontani. Szóval nem vagyok rényi vagy varga cimbije és nem is szeretnék az lenni, ezért adtam azonnal el a pakkot pufferrel. Viszont teljesen igazad/igazatok van a rengeteg felvetéssel, én sem értem, hogy egy nem üzemelő napelemgyár hogy alakulhat át nem üzemelő bányává. Már csak a filozófia szintjén is furcsa kissé.
Jó volna azért csalódni, hogy mégis csak lesz valami az egészből, de a kereskedésből leszűrtem, hogy nem sokan bíznak már a cégben.
Sok sikert a novotradenek és tulajainak.
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: