"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
A közleményből nem derült ki a vásárló kiléte, pedig a TELJES raktárkészletet megvásárolta nem kevesebb, mint 13 Mrd Ft értékben!!!!!!! Tehát az egész Baritmix készletet TOVÁBBÉRTÉKESÍTI részben exportra, részben hazai lézer és nukleáris beruházások részére. Mintha ez kész tény lenne, pedig erről nemhogy szerződés, de még szándéknyilatkozat sincs....... Ezután már minden akadály elhárul a 70 millió € készpénzes tőkeemelés előtt. Névértéken (500 Ft-on) több, mint HÚSSZOROS áron!!!!!! Fantasztikus siker!
"Termékeink értékesítésére, a termékek megfeleltetésére 2014 I. negyedévben Kereskedőház KFT-ét hozunk létre úgy a hazai mint a nemzetközi piacon a termékek értékesítésére."
Lehetséges, hogy nem eladta, hanem inkább odaadta a Kereskedőház Kft-nek értékesítésre? Ezért nem derült ki, hogy ki a vásárló? Pedig engem érdekel, hogy ki a rejtélyes vásárló, és ki ez az igen nagylelkű befektető. Talán egyszer megtudjuk. Ugye nem a Cogenco?
Igazad van,de én inkább a Phylaxia,Econet,Humet hármas fogatot mondanám(az előbb ezt a kettőt elfelejtettem,pedig nagyjából egy időben voltak) a Novotrade nem volt ,akkora forgalmú(de az is ez a kategória volt) ,majd akkor lett igazán forgalmas,amikor Genesis lett.
Látjátok?! Igazam volt, van és lesz:) Ez a részvény legalább duplázásra van ítélve most!!! Hiába próbálta, próbálja és próbálni fogja exi v. civin jancsi bohóc és társaik kamu dumákkal lefelé beszélni a részvény árát. Ne is törődjetek velük! Csak irigykednek, mert nem mertek venni belőle, az ilyeneket hívják szegény veszteseknek.
De, akik a részvényhez pozitívan álltak, állnak és állni fognak még sokáig, Ők csak nyerhetnek vele és nem is keveset. Úgyh. előre barátaim, azaz felfelé:P
HAJRÁ HUNMINING!:)
Én nem szólítottalak meg,de ha te megtetted engedd meg,hogy én is megtegyem.
Ha benne is vagyok (nem írtam) ,de még kilátszom (a szarból ahogy te fogalmaztad) . Veled ellentétben aki ídőnként tud csak kiszólni,mert majdnem elmerült.
Én a hunminingről én egy sort sem írtam,nem is érdekel.
..csak idegesített,hogy Civin fényezi magát ismét(lassan már olyan ez,mint,amikor valakinek rossz a lelkiismerete-jogosan lenne az(szerintem)-,és magának bizonygatja,hogy ő milyen jó is volt..és egy idő után el is hiszi..
A jó cégekről:Én (és szerintem sokan mások) úgy gondolták 10-15 éve,hogy a humet lehet egy jó cég(fejlődő,unikum termékkel,stb.).
Ez nem így lett,ez volt az első "átverős cég" amit még akkor kevesen tudtak..
Azóta sokan követik,sokkal durvábban is!
Szóval Civin módszere nem lett volna rossz(most is azt mondom én is),ha a termelés is cél lett volna...de az így utólag nem volt cél..!
Ez így egy pilótajátékhoz hasonló dolog volt,ahol az "alapítók" keresetek(meg még páran pár forintot),a többség pedig vesztett amikor összedőlt a rendszer...
(mondom ez előbb is lett volna ,ha nincsen a MS vásárlása-az volt a szerencsefaktor)
Én így látom(mondom én végül nem is vesztettem-a magyar humeten csak nyertem a Humet-Pbc meg elvitt 3 milliót) és erről soha nem fog meggyőzni senki,hogy nem így volt!
Önnek elég nagy tapasztalata van a tőzsdén, a segítségét szeretném kérni.
Egy ismerősöm mesélte hogy vannak olyan cégek akiknek a gyártókapacitását a hírgyártás szinte teljesen igénybe veszi.
Tényleg léteznek ilyenek? És ha igen, akkor ezek miért alakulnak ?
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: