Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
motorGP 2015. 01. 11. 22:08
Előzmény: #2559  siemens
Mecsekit újranyitották.

link
siemens 2015. 01. 11. 18:30
Előzmény: #2546  Törölt felhasználó
Itt nem lehet, nem szabad hinni cégvezetőkben. Teljes tévúton jársz! Elég ha ránézel az árfolyamra - mindent elmond! Tudsz mondani olyan részvényt, amelyiknél a totális csőd volt beárazva, mint itt is, és utána nem a kivezetés, a csőd vagy a felszámolás sorsára jutott?

"Az ember naivitása, hogy újra és újra azt reméli, rossz után csak jó jöhet. Ritkán van így. Már az is öröm, ha a rossz más, enyhébb formában, némiképp változatosabban köszönt a világra."
exmnbs1 2015. 01. 11. 16:06
Előzmény: #2552  Sigorszky
Civin szépen levezette mi újság és mi lesz,
annak a Humethez az égvilágon semmi köze

exmnbs1 2015. 01. 11. 16:03
Előzmény: #2552  Sigorszky
hát igen, sosem keltette normális ember benyomását
exmnbs1 2015. 01. 11. 16:01
Előzmény: #2550  Civinjanos
+7, én csak 1-et adtam)))))))
exmnbs1 2015. 01. 11. 15:59
Előzmény: #2549  Törölt felhasználó
itt helyből látszik
ugorj le Rudabányára nézd meg a vasutat és keress alkalmazottat
exmnbs1 2015. 01. 11. 15:58
Előzmény: #2547  Törölt felhasználó
ugye azt nem képzeled hogy Civint a saját zsebükből fizették a melójáért????
exmnbs1 2015. 01. 11. 15:57
"Tóth István még nem csapott be senkit"

ilyen név van a storiban????
Sigorszky 2015. 01. 11. 15:14
Ilyen az, amikor a tőzsde nem csak az emberek pénzét, de az eszét is elveszi. (Persze csak ha egyáltalán volt valamikor.)
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 14:52
Törölt hozzászólás
Civinjanos 2015. 01. 11. 13:19
Előzmény: #2545  Törölt felhasználó
Tisztelt Monk,

köszönöm kedves kérdéseit. Hadd legyek ez egyszer kíméletlenül őszinte.

A válaszok:

1.) Maga hülye. Értő módon olvasni azt nem tud, az bizonyos. A súlyommal nem az üzletemberi képességeimet kívántam illusztrálni, hanem azt, hogy nagy valószínűséggel, aki egyszer lát, az véleményt alkot rólam és nem felejt el.

2.) Maga hülye. Többedszer írom le, hogy a HUMET-PBC North America Inc kapcsán, hogy az SEC (az Egyesült Államok tőzsdefelügyelete) közel két éves vizsgálódás után zárta le a spam-ek ügyét. Az illetőt megfogták, a valaha volt egyik nagytulajdonos és segédje volt a bűnös (a HUMEThez semmi köze soha nem volt).

3.) Maga hülye. A HUMET-PBC North-America részvényeimet (a) kidobtam a szemétbe, mivel nem dema papírokról volt szó és a ConCorde horribilis díjat számolt fel értük (b) még mindig van kb.: 750.000 darab dema (szavazó) részvény az értékpapírszámlámon.

4.) Felejtsen el engem maga olvasni nem tudó, feledékeny barom.

Őszinte híve
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 13:07
Előzmény: #2548  Törölt felhasználó
Korrekt.

Köszönöm

Nincs gond

Szép napot

ui: Viszont a becstelen, tróger vezetőket "likvidálni" kellene a bét vezetőinek a tőzsdéről,hogy kevésbé tudják becsapni a befektetőket hisz csak a hírek alapján tudom eldönteni,melyik cég ,miként és mi előtt áll !

A Phylnél is utólag derült ki,hogy HIVATALOS ,BÉT-en közzétett hírek "hazugok" (szvsz) voltak.

ki-kapcs
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 12:50
"Ez az írásod helyénvaló . Ezt jól látod.
Elismerem.

Viszont ez azért van (többek közt),mert alapból becsületes ,korrekt ember vagyok és nem feltételezem egy cégvezetőről,hogy "HAZUDIK" ! (feltételezve,szvsz)"

Mindenféle bántó szándék nélkül és a legeslegőszintébben jóindulatból mondom, hogy a sikeres tőzsdézéshez változtatnod kell a fentin, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy full rosszindulatú üzemmódra kell kapcsolnod, de legalábbis nem szabad mindig mindent elhinned.

És sajnos azt is abszúlót jó szándékúan mondom, hogy ha az általad is már megalább felismert hibádat (a fenti, amit elismertél) nem tudod levetkőzni, akkor lehet, hogy jobb, ha nem is tőzsdézel. A felismerésig már eljutottál, ez is dícséretes.

Vigyázz a pénzedre.
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 12:19
Szóval szerintem mindenki ráér akkor szidni Varga Istvánt és a Hun-Mininget ha bebizonyosodott ,hogy "HAZUGSÁG" a történet,felvázolt jövőkép.
Én sem tudom,majd megtudjuk.
Addig Nemm kell ócsárolni,felesleges,főleg olyan embernek, aki kapott beláthatást a cég életébe. Még akkor is ha kapott felmentést az üzleti titkok alól. Szóvak még ha kapott is akkor is van csibész becsület.

Oda ....... ahol enni akart , még így is gyomor forgató.
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 12:10
Előzmény: #2544  Törölt felhasználó
Ez az írásod helyénvaló . Ezt jól látod.
Elismerem.

Viszont ez azért van (többek közt),mert alapból becsületes ,korrekt ember vagyok és nem feltételezem egy cégvezetőről,hogy "HAZUDIK" ! (feltételezve,szvsz)

trógerpéter

civin

Varga István (szerintem nem )

Varga István története még nem fejeződőtt be. Nála még megvan vele szemben a részemről a tisztelet,mert még él a "játszma" ! Neki "hiszek" !!!!

trógerpéternek is hittem és védtem a phylt amíg nem bizonyosodott be,hogy mit műveltek ( 5 milliárd minusz ,és,hogy miről szólt az egész )

(neki legalább nincs pofája mentegetni magát mint civinnek ) na,ehhez kell az arc.)

Tóth István még nem csapott be senkit szerintem a Hun-Mininngel kapcsolatban.
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 11:58
Előzmény: #2538  Civinjanos
Tisztelt Civin úr !

Kérném válaszoljon.

Az üzleti titoktartás mely alól felmentették, milyen formában történt meg ?

Mert azért igencsak hátborzongató,hogy valaki betekinthet egy cég "papírjaiba"
és utána nyilvános fórumon ecsetelgeti a cég 'életképességét.

Hát nem tudom,hogy más cégvezetők ezt miként "értékelik" ?

Azért az is gyerekes volt,hogy a tekintélyét,megjelenését a 110-130kilójához mérik.

1. Jó üzletember mindegy,hogy milyen súlyú.

2. A "kiütési" pontoknál (pl. gége) mindegy,hogy milyen súlyú valaki.

A két pont közül melyiknél hangsúlyozta a termetét,súlyát?

Szóval ne gyerekeskedjen felnőtt létére.

Az utolsó felvetésem önnek ma.

A Humet-PBC csak csali volt az ön történetében szvsz.

Kinek volt érdeke spamokkal felhúzni a HUmet-PBC részvényeket ?

ÖNNEK ÉS A BARÁTJÁNAK ( Kanadai)!

Érdekes,hogy előbb jött a "mese" aztán a spamok (felhúzás) majd mikor ( csak feltételezés) ön és a barátja eladták a részvényeket ( A Kanadai BARÁTJÁNAK (HUmet-PBC tulaj) akkor jelezte ÖN,hogy nem ér annyit amennyire addigra felhúzták.

És érdekes módon nem járt utána,hogy mi lett a céggel pedig sokadszori kérdésemre is azt válaszolta,hogy NEM adta el a HUmet-PBC részvényeit.

Azt írta,hogy eltépte őket !!!! :-) :-)

RÖHEJES ön úgy ahogy van.

És ön beszél TISZTESSÉGRŐL ?

Jobb ha számolgatja a pénzét és teniszezik.

SZÓVAL ???????

A HUmet-PBC miért nem érdekli,hogymi lett vele hisz azt mondta,hogy BARÁTJA volt az akkori tulaj akivel ön "üzletelt)

ÍGY UTÓLAG NAGYON ÁTLÁTSZÓ !!!!!!!!!!!!!

És érdekes módon a HUMET papírok minden hír előtt fel lettek húzva (árfolyam)

HAGYJUK A TISZTESSÉGET !!!!!!!

Észrevehetné,hogy undorodnak öntől a részvényes.

És leírom: Egyáltalán nem érdekel,hogy ön mit gondol rólam !!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 11:34
Előzmény: #2543  Törölt felhasználó
Túlszerelmeskeded a részvényeket. Csak vedd meg és tudd eladni: ha bejött, azért, ha nem jött be, azért.
Törölt felhasználó 2015. 01. 11. 11:28
Előzmény: #2539  Törölt felhasználó
Ha pénzt akarsz keresni részvénnyel akkor VENNED kell.

Olyan részvényt veszel amelyiknél nem hiszed a jót ?????

Ne röhögtess .

Tudjuk,te és ex úgy kerestek pénzt a tőzsdén,hogy nem vásároltok,csak nyereséggel eladtok.

:-) :-) :-)

Akibe van korrektség,EMBER ,az vállalja,hogy milyen részvényt vett és milyen áron .

TI NEM !!!!!

Innentől nagy ívben teszek rá,hogy mit büfögtök.

Egyébként ti ketten vagytok akik csak játszótérnek használtok minden fórumot.

Felőlem aztán liheghettek !!!!!!!!!

:-) :-) :-)
ferike73
ferike73 2015. 01. 11. 06:34
Előzmény: #2538  Civinjanos
sok ezer kisrészvényest megkopasztott es meg van képe itt osztani az észt
ferike73
ferike73 2015. 01. 11. 06:31
Előzmény: #2536  exmnbs1
buék ex látom minden a régi :D

Topik gazda

zotyó