Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2015. 01. 04. 10:32
Előzmény: #2315  Törölt felhasználó
hol az Rk. bányatársaságban a tőkeemelés???
hát az befolyt árbevétel amit dec 15-re ígértek?

arról beszélj inkább

link

hol a kereskedőház?
hol a minősített beszállítói cím?))))))
exmnbs1 2015. 01. 04. 10:26
Előzmény: #2315  Törölt felhasználó
a baritmixIII-nak mi az alapja????
végtelen sok barit van kibányászva???
röhej vagy, ahogy baritmixI nem szállítható el, ugyanúgy a többi sem))))))))))))

szóval kamu a közlemény
Szállítható, azt írta
meg azt hogy atomerőművek részére
ilyen 1 sincs szállíthatóság hiányában

volt itt kamu Paksról meg Szegedi Lézerközpontról, aztán indiai és arab szállítói útvonalról

oda azok az utak mennek???
Civinjanos 2015. 01. 04. 10:05
Előzmény: #2317  Törölt felhasználó
Tisztelt Nolement,

értem én, hogy valamit nem ért és ezért engem utál, de pusztán (ha gondolja csak magában) fogalmazza már meg egyszer az életben, hogy mi az, amit kifogásol? Ha gondolja, akkor tegye ezt itt meg, ezen a portálon. Ha úgy véli helyesebb, beszélje meg vállalatvezetéshez értő, tőzsdei céget vezető, tisztességes ismerősével.
A tisztességet én a lehető legszorosabban értelmeztem egész életemben. Erre neveltek ugyanis.
Az egóm pedig pont feleakkorára nőtt, amekkorát az én életem (üzletemberi, családapai, stb.) tevékenységem egyébként megengedne. Na látja, ezt például sokan kifogásolták… Szóval?

Őszinte híve
Törölt felhasználó 2015. 01. 04. 09:56
Előzmény: #2316  Civinjanos
Maga olyan szélesen értelmezte a tisztességet, melynek jelentésével továbbra sincs tisztában, hogy átvágott, lenyúlt, megrövidített több száz kisbefektetőt, s tette mindezt a maga által értelmezett tisztesség mezsgyéjén...
A tisztesség mellett a szégyent továbbra sem ismeri mivel ezt a fórumot a saját EGO-ja által diktált öndicséretre használja, anélkül hogy lenne bármi fogalma arról hogy maga egy romlott alak!
Azt kívánom magának, hogy mind azt a jót s mind azt a rosszat amit okozott másoknak ebben az arányban kapja vissza, s akkor elgondolkozhat a tisztesség eme szélesen értelmezhető tulajdonságán!!!

Civinjanos 2015. 01. 04. 09:13
Előzmény: #2299  Törölt felhasználó
Tisztelt Nolement,

Már többször megkérdeztem Önt, hogy miért szid engem, de erre még értelmes választ nem adott. Én azzal tisztában vagyok, hogy önmagában a megjelenésem emóciókat vált(ott) ki minden esetben, hiszen egy kétméteres, 110-130 kilós mosolygós férfi így, vagy úgy, de már a megjelenésével hatást vált ki. Vannak, akiknek szimpatikus vagyok és vannak, akik ki nem állhatnak. Az, hogy valaki ne emlékezett volna rám egy látás után, az nem fordult elő.

Sok emberrel találkoztam és még többen nyilvánítottak rólam véleményt. Két dolgot nem vontak soha kétségbe (okkal), az egyik a módszerességem, a másik a megbízhatóságom. Ez volt az a két tulajdonságom, ami a belső legitimációt megadta, hogy 1000-1500 ember vagyonáról döntsek.

A tisztesség, a tisztességesség, pedig egy roppant szélesen értelmezendő tulajdonság, sajnos. Ezt a saját „hibámból” egy nálam jóval okosabb ember világította meg előttem. A példája, amivel a magyarázatot adta arra a válaszomra, hogy „az nem lett volna részemről tisztességes” roppant tanulságos. Ha érdekli a példa, leírom, bár már idéztem itt is, jó pár éve.

Azon túl, hogy boldog új esztendőt kíván Önnek őszinte híve, kérem Önt olvasson, kérdezzen sokat az új évben, hogy – többek között - a tőzsde és a tisztesség fogalmával (is) tisztába kerüljön.
Törölt felhasználó 2015. 01. 04. 08:44
Előzmény: #2310  exmnbs1
"ismét árulják az eladottakat"
Ne hazudozz össze marhaságokat te rosszindulatú kárörvendő liba!!!
Szó sincs erről ez Baritmix III szuper nehéz beton termék amit olvastál, csak hogy a gyűlölet elvakít, s agyatlanná tesz!!!!
Törölt felhasználó 2015. 01. 04. 08:22
Előzmény: #2087  Törölt felhasználó
Én szóltam!
Törölt felhasználó 2015. 01. 04. 08:20
Előzmény: #2106  Törölt felhasználó
Én szóltam!
exmnbs1 2015. 01. 03. 22:35
Előzmény: #2311  exmnbs1
hol a lé az RK-s tőkeemelésből
elmúlt dec 15.....
arról nyilatkozzanak ne "árlistát" közöljeknek
ilyet már mutogattak és nem jött be nekik semmi sem belőle ugyebár, bár lekönyvelték.......
exmnbs1 2015. 01. 03. 22:18
Előzmény: #2310  exmnbs1
"A Hun Mining Nyrt Rudabánya raktárról szállítható termékek árai 2015 évben"

Szállítható????? mivel????
exmnbs1 2015. 01. 03. 22:15
Előzmény: #2309  exmnbs1
"Tájékoztatjuk a T. Részvényeseket, hogy a Hun Mining Nyrt és leányvállalatai tulajdonában volt 4.000.000 tonnás Baritmix-I ® készletet teljes mennyiségben eladta, melynek teljes vételára a kiszállítás ütemében folyik be Társaságunkhoz."

szóval eladták 7.30-ra, már meg mismét árulják az eladottakat?))))))

lelépett a "vevő" akinek neve sem volt)))))
exmnbs1 2015. 01. 03. 22:13
Előzmény: #2307  exmnbs1
"A sikeres cca. 3 millió tonna Baritmix-I ® sugárvédő, öntömörödő nehéz beton termék értékesítése után, az ár u ki sz áll í tása a rudabányai raktárból cca. 4-5 év alatt lehetséges 60 tonnás vasúti vagonokban ömlesztett formában és részben 1 000 tonnás folyami bárkákkal - See more at:
exmnbs1 2015. 01. 03. 22:07
Előzmény: #2307  exmnbs1
"A K+F+I fejlesztés atomerőművek nehéz és szuper nehéz betonozásához biztosít alapanyagot."

hát persze, a Ruadbányaiaknak, mert ugyebár nem elszállítható))))

atomerőműVEK))))))
exmnbs1 2015. 01. 03. 22:06
Előzmény: #2306  exmnbs1
link

ez meg mi?
állítólag eladták már a készletet, (ami időközben megnőtt a "vevőknek")
és a köbenhaveni itt olvasgat?)))))
vagy az USa pénzügyi befektető?))))
exmnbs1 2015. 01. 02. 17:20
Előzmény: #2305  exmnbs1
a jó USA Servertech is volt ahonnan a mekkora alaptőkéjű céghez is került a 31m papír???
exmnbs1 2015. 01. 02. 17:14
Előzmény: #2302  Törölt felhasználó
annyira menő cucc a barotod hogy évek óta nem szállították el a készleteket, biztos nagy szükség volt rá eddig is

a cég az USAból várta a megmentőt, lásd a régihonlapjukon, amit most nem lehet elérni, ott próbáltak befektetőt találni úgy kb 10 év óta

a híreik szerint USA pénzügyi befketető "szándéknyilatkozott"

érdekes usa ellenes beírást lehet viszont olvasgatni mostanában....

rakd össze)))))

exmnbs1 2015. 01. 02. 17:10
addig is prezentáld hogy a máv helyreállította a vasútvonalat
exmnbs1 2015. 01. 02. 17:09
hahaha)))))
az év első vicce
azért nem küldenek neked hírt mert sunyítanak és tojnak rád, arra sem méltatnak téged hogy bejelentsék

majd a felügyeleti újabb bünzikor értesülhetsz((((((
Törölt felhasználó 2015. 01. 02. 17:04
Előzmény: #2301  Törölt felhasználó
Szvsz : Ha új határidő lenne akkor szerintem
a bét-n közzé tették volna.

Marad a másik két verzió.

1, vagy stornó a történet

2, vagy pedig valami oknál fogva még nem közölték a bét-n (nincs új határidő,mert
"beteljesült a történet" Szerződésben foglaltak megvalósultak.

Gondolom,hogy heteken belül okosabbak leszünk.

Működő bányá(k)ból sokan profitálhatnának.

Nem érdekelnek a rosszindulatú megjegyzések és a minuszok.

Azt a személyt tartom beszélgetőpartnernek aki beírja,hogy milyen részvényt vett és milyen árfolyamon.

Papír nélküliek .............. !!!

A Hun-Mining részvényről annyit.

Előbb -utóbb eldől a sorsa.

Akinek nincs annak nincs miért izgulnia.

Nem kötelező sem venni sem eladni.

MOST AZ A KÉRDÉS,HOGY DEC.15-E UTÁN MIÉRT NEM KOMMENTÁLTÁK,HOGY MI VALÓSULT MEG A SZERZŐDÉS MEGHOSSZABBíTÁSÁVAL.

Én bízom a történetben.
Törölt felhasználó 2014. 12. 31. 18:22
Előzmény: #2299  Törölt felhasználó
A Hun-Mining részvényeseinek , BÚÉK !

Topik gazda

zotyó
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek