Azért nem ő a Messiás srácok...;) . De Lennox, a te érdekedben én is szorítok a Huminak...:)
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 12:50
Szerintem igazad van,és befektetek a humetbe.Igazad van,mert,ha Civin Úr mondja hogy nem lehet baj úgy az Apeh-al akkor van lehet benne valami.Feltételezem Ő tudja hogy mit csinál és van is néhány év tapasztalata.
Tiszteletem Civin úr! Remélem továbbra is megtámogatja a topikot a részvételével!:) . É szak-dél... kérdéseid civinhez intézd! Nála senki sem lehet illetékesebb.
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 11:15
A HUMET nyereségessége azért fontos tényező, mert bizonyítja, hogy minimális árbevétel mellett is képes a fizetőképességét fenntartani, a csődegyezségből adódó közel 18 milliós adósságát készpénzben átutalni. A részvények kibocsátása a csődegyezség jogerőre emelkedése előtt valóban kockázatos volt. Magam is így véltem, de felmérve az adóhivatal fellebbezésének elfogadásának valószínűségét döntöttem, döntöttünk úgy, hogy a részvényeket kibocsátjuk. Az adóhivatal fellebbezése teljesen megalapozatlan és a bírói döntési alternatívák közül a fizetésképtelenség megállapítása (az Ítélőtábla által) szinte teljesen kizárt. Az árfolyamprognózis változatlan, bár fél évet csúszott minden. A részletek fellelhetőek a honlapunkon: www.humet.hu
Eszak-Del, Gondoltam full laikuskent hozzaszolok. Mi van akkor, ha mondjuk epp azert adta ki a papirokat, hogy a hozzam hasonloak kiszorjak igy nemileg beejtsek az arat mielött ö(k) belevesznek az emelkedesbe? Köszi,
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 10:33
Szerintem,mert Civin tudja hogy jogilag a céget nem számolhatják fel.De ha neked más a véleményed szívesen megallgatnám.
Szerintetek,miért lépte meg Civin azt hogy bár a humet csődegyezség-megfell ebbezése ügy még nem zárult le,annak ellenére a részvényeket kiadta a részvényeseknek?
Kedves észak-dél! A logika hasonlókat diktál nekem is, de ebben a történetben íratlan szabályok vannak többnyire.Most leginkább arra voltam kíváncsi,hogy feltéve a csődbevitel eredményességét az Apeh ügyködése nyomán, stornózásra kerülne-e a tőkeemelés is? Jelenleg ugyanis a vonatkozó cikkek szerint működés effektíve nincs.Dolgozók kirúgva ill. kényszerszabadságon.
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 09:40
Szia!Először is jogilag tisztázni kell hogy milyen céget lehet felszámolni?Egy olyat lehet-e ami fizet adót,teljesíti a csődegyezségben vállalt kötelezettségeit,ha szerényen is de van profit,tehát a cég már nem veszteséges.A cég termel.Ilyet szerintem felszámolni nem lehet.Többiek mi a vélemény?
Hello Mindenki! Látva a tőkeemelés eredményességét (Humi-csomag jóváírva a tőkeszámlán) vki magyarázza már el a szitut.A minap a portfolio 1 cikkében csődről beszélt,ha az Apeh nem vonja vissza a fellebbezését.Hogyan lehet engedélyezni egy alaptőkeemelést csődveszély esetén? (Mert az ismert helyzetben kevésbé lenne elképzelhető egy Civin-Apeh összefogás a tőkeemelésben résztvevők megkopasztására)
Jó reggelt Észak-Dél, Lennox, Köszi a választ. Mikorra várható szerintetek az adó ügy zárása? Köszi,
Törölt felhasználó2005. 08. 11. 23:32
Ahogy ma beszéltem egy brókercég brókerével a Humetről mondta hogy hosszútávon érdemes nézni.Szerinte az Apeh-al való ügy rendbejön,az alaptőkeemlés után szerinte őszre a humet-nek komoly bevételei is lehetnek,ez a szerény nyereség csak kezdet lehet.Hogy melyik bróker volt,ez nem a reklámhelye.De nem kamú utána néztem a humetnek.
Szia Lackos! Két választás van ugye, az egyik: kiszórni most a remegő kezűekkel 24-25-ön. Simán meg lehet tenni mert minden nap van rá vevő. Ez a réteg vagy fél a humettől, mert összeakasztotta a szarvát az adó hivatallal, vagy pedig mivel 3 év után most kapta vissza a pénzét új részvények formájában örül a hirtelen jött pénznek és igyekszik beváltani. Én viszont azt mondom nem kell félni tőle és várok vele, mert eddig mindent meg tudott oldani a Humet(ill. Civin), lehet hogy most csak Hips úr segítségével lesz megoldás, de nem szeretnék kimaradni a szárnyalásból. Ez lehet az utóbbi egy évhez képest is a legnagyobb kasza, érdemes lesni még 1-2 hónapig!
Szia, bár azóta már biztos láttad, de itt van: Dr. Csucska Elek Alapítvány 2897319 db, 19,49% részesedés, 25,91% szavazati jog. Civin János 1006068 db, 6,77% részesedés, 9% szavazati jog. Lajer Ügyvédi Iroda 766689 5,16% részesedés, 6,86% szavazati jog.
Humetre szavazok