Sztem a 6Ft-on alaptőkeemelést C. úr nyugodtan meglépheti bármikor. Teljességgel lényegtelen. Nem amiatt esünk most, ez csak egy kifogás. Az általános hangulattól függ minden. Ha ma emelne még C. úr, bezúgnánk, mint állat. Ha egy bull kellős közepén tenné, mindenki gratulálna neki hozzá, hogy el tudja intézni, hogy a 6Ft-osokat 100Ft felett beszámítsák cégvásárláskor. Bear hangulatban mindenki sikít, hogy részvényhigítás, bull hangulatban mindenki ujjong, hogy a részvények értékének növelése.
Mindenki számolja ki, mikor ér többet a részvénye: ha van egy cég, aminek 23milla papírja va, saját vagyona pedig X millió, vagy ha 60millió a darabszám, a saját vagyon pedig 3mrd...
Persze ez magas matematika, nem mindenki képes rá...
Úgy tűnik medve piacon az emberek elfelejtenek számolni. :)
(Mielőtt valaki a fejemhez vágja, hogy nem láttuk még a Reanal számait: higgyétek el, C. úr már látta. Gondolom emiatt írta, amiket írt.
Persze, azt is tudom, milyen kis naiv vagyok, hogy elhiszem, amit egy "h*ug cs*ló" mond. De mit tegyek, C. úr nagyságrendekkel értelmesebbnek tűnik a beírásai és a cégben kifejtett eddigi tevékenysége alapján azoknál, akik csak köpködik. És én inkább hiszek egy észérvekkel érvelő cégvezetőnek, mint egy pár névtelenül feltételezések alapján vádaskodó kisbüfinek... :)
Tudom, tök hülye vagyok. De mit csináljak, ilyennek teremtett az Isten... :)
Mindenki számolja ki, mikor ér többet a részvénye: ha van egy cég, aminek 23milla papírja va, saját vagyona pedig X millió, vagy ha 60millió a darabszám, a saját vagyon pedig 3mrd...
Persze ez magas matematika, nem mindenki képes rá...
Úgy tűnik medve piacon az emberek elfelejtenek számolni. :)
(Mielőtt valaki a fejemhez vágja, hogy nem láttuk még a Reanal számait: higgyétek el, C. úr már látta. Gondolom emiatt írta, amiket írt.
Persze, azt is tudom, milyen kis naiv vagyok, hogy elhiszem, amit egy "h*ug cs*ló" mond. De mit tegyek, C. úr nagyságrendekkel értelmesebbnek tűnik a beírásai és a cégben kifejtett eddigi tevékenysége alapján azoknál, akik csak köpködik. És én inkább hiszek egy észérvekkel érvelő cégvezetőnek, mint egy pár névtelenül feltételezések alapján vádaskodó kisbüfinek... :)
Tudom, tök hülye vagyok. De mit csináljak, ilyennek teremtett az Isten... :)
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143