Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
Bocsásson meg méltóságos Rob úr, hogy meg mertem kérdőjelezni tévedhetetlenségét.
Nyilvánvalóan tudatlanságom okán nem ismerem önt, bár abból, hogy indoklás nélküli kinyilatkoztatását oly természetesen tette közzé, már látom hogy ön a vérprofik közé tartozik. Ígérem, a jövőben nem zavarom köreit holmi kérdezősködéssel, vagy kétségeim kifejezésével.
kösz macko, de itt hidd el, esélytelen az éjszakába fényt vinni, ezért nem indoklok semmit, csak beírom a számot. Ezzel karitatív tevékenységem megtettem, amit az erkölcs diktál ;)
wicca, eszem ágában nincs előbb venni. Lehet, hogy neked csak ez a pici piac áll nyitva, én szerencsére a világpiacon válogathatok. Úgyhogy nem vagyok kényszervételekre szorulva, ha nagyon ki akarom élni a kereskedési hobbimat.....
Robi, miért nem mindjárt 25? Vagy 6Ft? Mit kicsinyeskedsz? :)
Egyébként kíváncsi vagyok, van-e akkora bátorságod is, mint szád? Várd meg a 30-as árfolyamot, és vegyél akkor. De előbb semmiképp. ;)
Törölt felhasználó2008. 09. 14. 18:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 09. 14. 18:47
Mi baj Robbaj?-:))
Törölt felhasználó2008. 09. 14. 18:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
zsi-hehe....
ez az ár, ahol rövid időn belül megveheted ezt a lufi speka papírt, ha nagyon akarod.....
mennyiről ragadtál bele?
Pár napja írta itt a fórumon Civin. A Humet-PBC-vel kapcsolatos infókat ,bemásolom.
Körülbelül itt tartunk, ha a vállalatok napi működésének kérdéseit veszem. Ezen kívül vannak általánosnak tekinthető (az egész csoport működését érintő) feladatok (honlapok, jogi ügyek, HUMET-PBC részvények PR-ja, komplex (átfogó) ellenőrzési szisztéma a számomra).
Jelentős munka a HUMET-PBC reporting company-vá alakítása. Kapcsolatban állunk azokkal, akik ebben segíteni tudnak, vagy ezt engedélyezik. Cél a Bulletin Borad vagy az American Exchange, el a Pink Sheetről.
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143