az is jó lehet ! csak én nem nagyon eszem húst ugye :o)
viszont az nagyon guszta volt - egy étteremben láttam - hogy vékonyra szeletelt mandulával volt panírozva a hal, szép ropogósra sütve; igaz az talán sügér volt vagy süllő, vagy valami ilyesmi :o)
szombaton suliban vagyok.
de vasárnapra jöhetsz ebédre :o)
csak ne nézz szét majd, mert takarítani már nem lesz időm :o))) ja, és a termosztát 20°C-ra van állítva :o)
én se gondoltam hogy ilyen jó rozmaringgal, de eszement jó.
azt mondják :o)
ne sajnáld, jó bőven tegyél rá, és mivel az őrölt rozi porszerű jól meg is tapad a húson.
Köszi, szoktam szűzpecsenyét kb. így, ahogy írod, de csak sóval-borssal, bebéconozva, rozmaringgal még nem próbáltam, de fincsi lehet úgy is, kipróbálom.
próbáld ki a szűzpecsenyét rozmaringosan baconba göngyölve :o)
kicsit megkloffol, de olyan jó kis ducik maradjanak azért, kb. kétujjnyi vastag, besóz, be-őrölt-rozmaringoz, körbeteker, fogpiszka rögzít, kétoldal egy-két percet gyorspirít kevés zsíron, hogy karamellizálódjon és megtartja aztán a szaftokat, nem sül ki a húsból, tepsibe vele mellé félbekrumpli és félberépa -, fehérrépa, félóra-20 perc alufólia alatt, fokhagymás cukkinivel tálalva kíváló :o)
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?