Mindenképp megvárom amerikát szvsz GDP a vártnál is rosszabb lesz és talán a döntés is hétfőre tolódik, ma záró körül tervezem egy kisebb pakkal a Dax TL20-ból és ha hétfő estig nem ütik ki a 21-est akkor a maradék zsetont abba tolom illetve ugyanez a chf shorttal 03-ill 04-el.
Fő a biztonság :D
21-est nézem 1800 körül van még mindig
1700-1880 tegnap, ma is itt van. megfogadtam 1850 alatt veszek. de addig parázok, míg majd elszáll :)
de igen sz.r a helyzet.
20-ast vettél a végén?
A Moody’s Investors Service nemzetközi hitelminősítő ma reggel Spanyolország szuverén adósbesorolását helyezte leminősítést valószínűsítő negatív figyelőlistára, ha döntés születik, egy fokozattal csökkenthetik az AA2-es szintről a besorolást. A döntést a finanszírozási aggodalmakkal indokolták, amit a gyenge növekedési kilátások is csak fokozhatnak.
impulzív hangulatpapír gyors mozgásokkal
limittől limitig ÐÐ
Törölt felhasználó2011. 07. 28. 18:43
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 07. 28. 18:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
veszélyes mert nagyokat tud mozogni, sokan trédelik. ma csak 25%-t jojozott, de legalább mozog és nem áll mint a többi papír ÐÐÐ link
a szigetig sztem nem fog/tud beesni jelentősen, mert a hívők trédelik
Én még egy felszúrást képzelnék el a részványekben, az idei csúcsok fölé. Arany, ezüst nem nagyon emelkedik a parában --- szerintm épülgetnek ki benne a shortok.
Ez olyan munkahipotézis féle, mondjuk eddig nem teljesít jól, viszont rosszul.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?