Topikgazda: matgab 2005. 04. 18. 11:13

Gyurcsány: Veres egyszerre képes szélesebb politikai és szakmai támogatást maga mögött tudni  

Ugrás a cikkhez
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a parlamenti sajtótájékoztatón elmondta: "ahhoz, hogy az elmúlt hetek konzultációin elért egyezségeket sikeresen tudjuk elindítani, a mainál nagyobb, szélesebb politikai és szakmai támogatásra van szükség, és személy szerint nekem is. Ennek értelmében felkértem Veres Jánost, a miniszterelnöki kabinet főnökét, korábban a Pénzügyminisztérium politikai államtitkárát. Ő egyszerre képes szélesebb politikai és szakmai támogatást maga mögött tudni."

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=53099
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 04. 19. 12:12
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
infla szempontbol nem jóa volatilis árf.
csak Bánfi és az egyéb 2 új elvtárs akar iylen áratr, meg Gyuriferi és az exportőrök, de az USD problémá ez sem oldja + (pl. NABI? RÁBA, stb....)
iszonyat kusza és elb....szot az áht, jövőre még durvább szétköltés ennek egy jele az erősödőautópálya építés és a fizetések későbbre tolása.
nagy gáz van, nem nagy jólét.....
Törölt felhasználó 2005. 04. 19. 12:01
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
De ha nem csökkentenek, hogyan kerül a 260-270-es sávba?
...vagy az áht-hiány önmagában megoldja a kérdést???
Törölt felhasználó 2005. 04. 19. 11:36
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
eko!
Szerintem a 250 körül mozgó forint miatt épp kisebb ütemben lehet kamatot csökkenteni az eddig gondoltnál. Az MT tagjait elgondolkodtathatják a régiós tőkekivonás fokozódó jelei, ami óvatosságra intenek...
Törölt felhasználó 2005. 04. 19. 09:59
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Végül is kaphat szakmai támogatást akár még sokat is. Csak az a kérdés, hogy melyik szakmától, mert hogy a pénzügyitől nem, azt szerintem nyugodtan ki lehet jelenteni. Akkor?
Törölt felhasználó 2005. 04. 19. 09:42
Előzmény: #1  portfolio
Csak azért van ez az egész, hogy lehessen nagyobb ütemben kamatot csökkenteni... ...lassan 250.- Ft az €!!!
.
Ügyes!? ...vagy???
Törölt felhasználó 2005. 04. 18. 15:52
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
bullshit habdabanda kormány, csak árt!
Törölt felhasználó 2005. 04. 18. 12:05
'Ő egyszerre képes szélesebb politikai és szakmai támogatást maga mögött tudni.'
.
...azaz 2005-ben, Magyaroprszágon nem az számít, hogy mit, hanem, hogy ki mondja?
Ha Draskovics mondja, hogy minden jó így, ahogyan van, akkor az hihetetlen, ha Veres mondja ugynazt, s már mondta, tehát nem kérdés, hogy mondja-e, akkor valóban úgy van...
.
... ... ...
matgab 2005. 04. 18. 11:34
Ja, ha valaki nem ért semmihez, és elképzelése sincs, azt eleinte mindenki támogatja, mert azt gondolják, hogy majd ők meggyőzik, csőbe húzzák stb. stb.
Aztán majd amikor esetleg nem nekik kedvez, akkor majd felháborítónak tartják, hogy ez nem is ért semmihez...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek