Azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy az Opus árfolyam helyreállitása olyan terv minden évben, mint a január első hétfőjén megálmodott six-pack-abs beachbody. Ilyentájt már elengedi az ember, de majd jövőőőre!!! Szinregiák kihasználása kifejezésért pedig botozást kéne bevezetni a jövőben! :D
hát tőlem is elszedték volna a nyitás után amikor 280 alá indult... ha lett volna, és meséltem volna a másik fórumban, biztos mondogatták volna odaát hogy "kiráztak, sebaj, majd visszaveszed tőlünk 300 felett" meg a szokásos maszlaggal :P lehet hogy igazuk van, de lehet hogy nincs ;)
masikban ra vannak kattanva erre az 5% emelkedesesdire....itt mindenki vak b+??? penteken lekotottek 265re devegig 269en mozgott onnan ez az 5 nyomorult forint 2%....otp jar 3,75%-on...akkor mirol beszelunk???
kapcsolódva ahhoz amit írtam: ha esetleg készülnek bizonyos körök arra hogy jön a második hullám - amit amúgy a világgazdaság simán igazolna, és nem vírushullámra gondolok hogy tőzsdei korrekcióra! ez nem normális ami most van - akkor miért mondanánk egy hírretömésre vagy egy induló beszakadásra hogy szándékos demoralizálás? inkább: végre beköszönt a józanság! tudom, más a nézőpontom és ez éppen nem kedvező. főleg nem a mostanában hívők számára (nem Rád célzok, csak általánosságban) akik mostanság kezdtek venni. nyilván ők akarják utolsóként meglátni hogy mi jöhet még itt lefelé...
ha valaki el tudná érni, hogy holnaptól lenullázódjon az árfolyam, a vezetőség válasza akkor is csak annyi lenne, hogy: "hmmm, nem értem mi történhetett, kérdezzétek meg az MNB-t, hátha ők segíthetnek"
a mai csak egy stílusos kifejezésmódja volt annak, hogy opussal bármit meg lehet tenni, mert a cégvezetés magasról leszarja, hogy mi történik a tőzsdei kereskedésben ;)
Globalis SzOpus Nyrt.