Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
És nem 2018-06-11-én 20:37:26-kor regisztráltam, hanem sok-sok évvel korábban. Ha a felület működésének hibáit javítjátok akkor a mentett adatok miért változnak meg? Ajánlom figyelmetekbe az "Adatbázidok kezelése" témájú informatikai tananyagokat, mondjuk olyan alapműveket, melyeket még a 70-es, 80-as években adtak ki. Azokban érthetően és sallangok nélkül le van írva hogyan kell csinálni, túlspilázott szoftveres technikai okoskodások nélkül. Mert szerintem itt az a baj, hogy olyan szoftveres megoldásokkal kísérletezik valaki amiről, azt hitte magától működik, de nem sok fogalma van arról, hogy pontosan mi is az...
Köszi! Működik! "Volna itt még egy dolog!!!! Bármely topik megnyitása esetén a böngésző fülön a felírat minden esetben FORUM/Portfolio.hu , eddig szépen kiírta a megnyitott topik nevét, (pl. Gépház)! Több oldal/topik megnyitása esetén lényeges lenne a beazonosítás!! Most végig kell zongorázni, hogy melyik fül mit is takar..."
És a visszalépéskor sem marad meg ez előző állapot, hanem előlről kell kezdeni az összes lépcsőfokot, árfolyamok, fórum, téma-idő, mint tudjuk ez is pénz és ez egy pénzcsinálás segítő fórumnak indult...
Az is maradhatott volna, hogy a fülszövegben látszódik a topik neve, multitask ümódban sok kis nyitva, egy tőzsdei fórumon ez elengedhetetlen így meg totózd ki, melyik mi, az ötpercenkénti kiléptetésről nem is beszélve
Figyu, atyaúr, Én nagyon érdekes pályát írtam itt le eddig, és kezetekben a bordáim közül kitépett szívem, de eddig 5 rating volt sokáig, aztán 4 fél évig, most meg zutty 1. A 4 meglepett, mert többnyire upvote kísért az utamon. De hogy ez az 1honnan jön miközben túlnyomóan plusz reakciók kísérnek, misztikum. Nem boltoltatok ti itt lelket valakivel nem körültekintő módon? Csak mert minden értelmes körítés elhalt. Ez feltételezi hogy komoly a zűr.
Így van, ez nagyon hiányzik, ha több topic is meg van nyitva. Más: eddig legalább a 20-as lapozás megbízható volt, nem veszett el az utolsó lapozáskor hozzászólás a sorból. Most már az se megbízható. lehet sakkozni. 20-as után 100-asban olvasni a kimaradtakat.Zavaró, hogy mindig ellenőrizni kell a lapozásnál az utolsó-következő hsz sorszámát...
Volna itt még egy dolog!!!! Bármely topik megnyitása esetén a böngésző fülön a felírat minden esetben FORUM/Portfolio.hu , eddig szépen kiírta a megnyitott topik nevét, (pl. Gépház)! Több oldal/topik megnyitása esetén lényeges lenne a beazonosítás!! Most végig kell zongorázni, hogy melyik fül mit is takar...
Én ezt látom nálam: Regisztráció: 2018-06-07 11:48:01 Hozzászólások száma: 40 802 Utolsó hozzászólás: 2018-10-17 17:01 Megnéztem Slyt, mert Ő 2007es regisztrációs, Ő is kb ezt a 2018 júniusi regisztrációt kapta. A fórumon szempont ki milyen régen van a pályán.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!