steve buxtól kemény volt a karácsonyi köszöntő, de az nem Ő volt hanem a keserűség. Én ismerem illetve már dumáltam vele kgy.-n.
Nagyon sok minden elhangzik és van benne sok igazság és biztos, hogy exnek is igaza van.
De a 2 dolgot külön kellene tenni.
FUND-BÁNYÁSZFIUK.
más érdek, más munka módszer.
A fund aljas volt..
viszont azt konkrétan tudom, hogy a mostani vezetés más, mint eddig volt.
lásd. ucsó Q3 ahol leírták a tuttit, hogy gáz van. Így van vagy nem így van?
a mostani pénz ami érkezett,(mert ezt írták) az sok mindenre jó, pl. bank hitelhez alaptőke vagy támogatáshoz önrész de én szerintem semmikép nem genesis részvény vásárlásra.
A pszáf vizsgálat szerintem nem akkora kérdés.
Ne hiszem el,hogy a bennfentességgel szórakoznának és kockáztatnának egy ilyen súlyos büntetést ami megpecsételné a sorsukat....
full-full elvágnák magukat.
tudom exnek vannak ilyen víziói, hogy a Fund kitárazott és ha csak valami "fundnál" pénzért letétbe tette, hogy tudja finanszírozni az utazásokat?
szerintem mindenkinek türelem, az első kgy. ahol az új tulajok színre lépnek, az lesz az első tiszta Genesis Bányatársaság, addig kabaré..
Nagyon sok minden elhangzik és van benne sok igazság és biztos, hogy exnek is igaza van.
De a 2 dolgot külön kellene tenni.
FUND-BÁNYÁSZFIUK.
más érdek, más munka módszer.
A fund aljas volt..
viszont azt konkrétan tudom, hogy a mostani vezetés más, mint eddig volt.
lásd. ucsó Q3 ahol leírták a tuttit, hogy gáz van. Így van vagy nem így van?
a mostani pénz ami érkezett,(mert ezt írták) az sok mindenre jó, pl. bank hitelhez alaptőke vagy támogatáshoz önrész de én szerintem semmikép nem genesis részvény vásárlásra.
A pszáf vizsgálat szerintem nem akkora kérdés.
Ne hiszem el,hogy a bennfentességgel szórakoznának és kockáztatnának egy ilyen súlyos büntetést ami megpecsételné a sorsukat....
full-full elvágnák magukat.
tudom exnek vannak ilyen víziói, hogy a Fund kitárazott és ha csak valami "fundnál" pénzért letétbe tette, hogy tudja finanszírozni az utazásokat?
szerintem mindenkinek türelem, az első kgy. ahol az új tulajok színre lépnek, az lesz az első tiszta Genesis Bányatársaság, addig kabaré..
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...