Mondjuk azt én is megnézném, de ezek szerint Te Norman Bates-re koncentráltál, és nem a nőre, mert az nem Mag Ryan (aki fürdik, és elhalálozik)... hanem Anne Heche. Bár valóban hasonlítanak. Legjobb lenne, ha a két nő zuhanyozna együtt, de ez nem az a film...
Én türelmes vagyok, nem számítok arra hogy június vége előtt egy pár nappal lenne vmi bejelentés. Addig lesben állok mint egy muréna, ha lesz lehetőség lecsapok keményen :-) , ha nem, akkor elég ami van.
Frontin, figyeld a forgalmat, és persze az irányt is.
Ha nagyon nem lesz borús a hangulat az USA-ban, akkor megindulhat az árfolyam felfelé. A következő napok, és hetek megmutatják, hogy lesz-e valami előrelépés, (ha a hírek szokás szerint csúsznak is).
Ez a tippem. Nem szoktam ilyeneket írni, csak ritkán. Most megteszem.
Na erre most kénytelen voltam egy plussz pontot adni, személytől függetlenül.
Amúgy vennék még a papírból ha adnának, de 640 felett nem kell, ha addig lejön veszek egy jó adaggal még, de egy forintal sem adok többet érte, van már elég.
A mai nap teljsítménye valamit már jelent szerintem.
Volt benne forgalom is, és szépen kivették ez eladói pakkokat, csak úgy el kezdték tovább gyűjtögetni, ezresével vették ki a pakkokat a könyvből!
Szép, de hihetetlenül hangzana, ha azt mondanám ez még csak a kezdetek kezdete??
Technikailag is elég jól néz ki a papír!
680-710 Ft erős támasz!
Első ellenállást ma már átvitte, ha holnap is ilyen jól alakul minden, akkor rövid távon benne lehet 900-1100 Ft!
Persze valami jó hír is jöhetne a Genesis háza tájáról, és az emelkedés akkor tutifix lenne!
Márpedig most már sokkal komolyabb a helyzet, új Igazgatótanács állt föl, mely sokkal kompetensebb is!
Ha netán jó hír jönne ki a közeljövőben és mindne jól alakulna, akkor akár a 2000 Ft-os szintet is célbaveheti a részvény, nyilván nem egy nap alatt, mondjuk nyár végére kb. +/- 2-hónap!
Szóval felkötni a Genesis-gatyát, a spekik figyelnek!
A befektetők is!! Valakik nagyon gyűjtögetnek!!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...