"Eladom a nadrágomat,eladom a kabátomat,eladom a házamat,eladom az autómat,eladom a lelkem,eladom a testem.Eladok,eladok,mindent eladok"
De a Genesisem azt nem.......!
és megintcsak azt kell mondjam, hogy aki nem ad el egy papírt, ami szerinte nem ér semmit, csak azért mert bukóban van és előbb ki akarja várni hogy nullába kerüljön... az madár!!
dezse, elhiszem hogy nem esne jól realizálni a bukót, és nem is szívesen okoskodnék a tőzsdézésről, mert én magam is amatőr vagyok , beismerem
(annyira nem, hogy ennyivel rontsam az átlagomat, köszi..)
de
azt, hogy te egyelőre minuszban vagy, q***ra nem kéne összekeverni azzal, hogy a cégvezetés dolgozik-e vagy sem
Mr_,
Nem jószántamból tartogatom, de ekkora bukóval nem adom el. De eladó egyébként. Kell? Ha úgyis 5000 lesz, és van időd neked ugyebár, akkor a 2735 nem pénz érte, igaz?
már ne is haragudj dezse, de azt, aki olyan papírt tartogat, ami szerinte egy nagy lehúzás, piramisjáték és csalás, nos azt én igenis madárnak nézem :D
ha nekem ez lenne a véleményem a Genesisről, eladnám. engem speciel nem tart vissza ebben semmi, csupán még nem hoztam meg ezt a döntést
Ex, már megint nem olvasod el rendesen a dolgokat. Túl felületes vagy. Nem írtam, hogy az 1. gyár. Azt írtam, hogy végső esetben tőkét emelnek és a GEM pénz elég lesz az első gyárra. Végső esetben. Pozitív scenario esetén meg a 3. gyár természetesen. Ne ferdíts el kérlek.
Kívülről nem egyszerű belelátni a lapokba. Ez egyébként nem is tesz jót a cégnek, amelynek szavahihetősége enyhén szólva megkopott a kisrészvényesek körében. Tudtommal a GEM-mel nincs semmi gond.
Nem tudom hogy emlékszel e még rám, de aközgyűlésen találkoztunk! Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot úgy veled hogy nem a fórumon keresztül üzenünk?
Erre a mail címre eltudnád nekem küldeni: davidnagy88@freemail.hu!
Köszi szépen!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...