Nem tudom, mi a fesztivál oka,senki nem örül, de ezt néhány hete erősen 'sejteni' lehetett....
Nincs világvége, még csak projectvége se... az, hogy kinek mik voltak a reményei, az egy teljesen más kérdés.
Hogy úgy mondjam: van ilyen bicikli! :)
Néha az az érzésem, hogy itt senki nem kereskedik, csak arra vár, hogy időpontra hozamot csináljon neki a cég...
Csak az a külömbség hogy a múltkori határozatban kiirt tőkeemelés a válság miatt lasabban haladt a projekt!!!!!!DE most má van engedély,lesz tőkeemelés,és pénz aztán kezdödik az épitkezés is, még az idén!!!!
Robcsee: egy az egyben rakták be az előző szövegezését, ugyanazt a határozatot hosszabbitják, az egy évnek marha nagy jelentőséget nem tulajdonitanék (lsd. az előző sem jött be :P)
Ilyet mondtam volna? Nekem (még) van Genesisem, nem is kevés.
Léggitár helyett mondhattam volna olyan gitárt, amelynek nincsenek húrjai. Így hangot sem ad.
Mi (igen, többes, mert nem én vagyok az egyetlen, aki szív ezen) pedig úgy csinálunk, mintha őrült jó koncerten volnánk.
(itt jut eszembe, Ákos a hétvégén tényleg őrült jó volt)
Kérdéseim a következők (Figyelem, lesz közöttük 1-2 amatör!):
- elképzelhető, hogy esetleg egy pár napos, hetes csúszás miatt is egy évre kell meghosszabbítaniuk?
- naiv vagyok?
- nincs is több kérdésem.
/Robcsee/
napenergiai vállalatok részvényei még nyitás előtt emelkedésnek indultak, miután az Egyesült Államok szenátusa 8 évre vonatkozó 18 milliárd dolláros adókedvezmény csomagot hagyott jóvá a megújuló energiaforrások kihasználása terén. A képviselőház és Geroge W. Bush elnök jóváhagyására váró javaslat 30%-os kedvezményhez juttatja a vállalkozásokat, enyhítve a napenergia és egyéb megújuló energiaforrások kihasználására irányuló fejlesztések költségeit. Szakértők kedvezőnek ítélik a döntést, véleményük szerint amennyiben nem sikerül enyhíteni az ilyen eredetű energia előállításának a hagyományosnál jóval magasabb költségeit, megtörhet az üzletág növekedési üteme.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...