Hentschel és Bihler urak taglai lettek az igazgatótanácsnak. Én ennyi különbséget látok. Néha az az érzésem, hogy valahol a bét környékén vagy nem tudom hol még a send gomb lenyomása előtt vásárol valaki egy kis genit, de a hírt nem olvassa el, mert általában bejön neki. Két ilyen eset is feltűnt márpár perccel a konkrét hír előtt. A mai nem nagy újdonság számunkra. Vajon mit szólna a pszáf ha ezt bejelenteném? Lehet, hogy engem büntetnének meg rágalmazásért? Bár az is lehet, hogy a két említett úriember a gyermekei csizmáját akarja kitömni genivel Mikulásra, csak kézbe akarták kapni a dokumentot. Ez tetszene leginkább.
Ha ezt valaki mindennap követi, annak már rég el kellett volna adnia... elvileg. Tényleg nincs értelme figyelni úgy, ha valaki megvárja a gyárak termelését, és 100% bízik benne, hogy az össze is fog jönni. Az hogy ma itt zárt, nem garantálja, hogy holnap nem 1400- körül fog zárni... de nem akarok több közhelyet mondani (csak még egyet)... ez hosszútávú történet,de majd a végén derül ki, hogy lesz-e happy end...
Na 680db ossze is jott neki.
Mondom vki megunta a varakozast.
Lagalabb vmi pozitivum mara...minden esz nelkul szakad, annak ellenere hogy az amcsik enyhe plusszban...
Persze lehet a kamat(nem)dontes okozza, de akkor is.
Én 2700-ig elfelejtettem...:-))
Nem foglalkozok vele addig.
Egy kérdés.
A genesis esése miatt pont 0-ra jövök ki adózás terén.De ezelőtt nagyrészt csak nyerő pozijaim voltak.Mivel ezt még nem zártam ,az adózásnál a régi pozijaim alapján kéne fizetnem ...én így tudom.
Ha ki akarom hzni 0-ra akkor el kéne adnom,és így már papíron is 0.
Persze visszavenném azonnal....:-))
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...