semmilyen jó hír nem lesz...a pince alatti bányának legalsó járatában punnyadó béka feneke alá fog zuhanni a genesis.
már lassan a sarki közértes is hamarabb nyit napelemgyárat mint ezek.
Két külön dimenzióban... Ja, HG eljutott már az 1-be, Geni meg a 0-nál tart... A lényeg az, hogy eddig arról szólt minden, hogy ez a vékonyfilm-dolog milyen iszonyú forradalmi, még senki nem gyártja, a Geni lesz az egyik legnagyobb, plusz egyik legelső. Szó volt róla, hogy milyen nehéz megfelelő szakértőgárdát toborozni ehhaz a rettentő bonyolult hipermodern tech-hez. Erre itt Mo-on is beelőzik... Az egész világban hány ilyen HG-nagyságrendű cég kezdhet mostanában vékonyfilmet gyártani??? Lehet, hogy már van vagy 5000... Ennyit a forradalmian új tech-ről...
Nehogy mar a Heliogridtol ijedjunk be. Errol idaig is tudtunk, m ahogy a SANYO magyarorszagi napelemgyararol is, sot amikor a Genesis megkapta az allami tamogatast, maga Kokadt Janos mondta, h meg kb. 6-7 napelemgyarto ceget probalnak Magyarorszagra hozni. Abszolut felfutoban van ez az iparag, Europanak elemi erdeke, h az orosz energiafuggosegtol valamilyen szinten fuggetlenedni tudjon, olyan napsutotte orszagokban pedig, m pl. Spanyolorszag kezenfekvo a napenergia hasznalata, nem veletlenul epult Sevilla mellett a vilag egyik legnagyobb naperomuve, es nem veletlenul vettek tervbe, h 1-2 evtizeden belul mind a 600.000 Sevilla kornyeki haztartast napenergiaval latnak el (errol is volt mar szo). A Heliogrid es a Genesis ket kulon dimenzioban mozog. Tudom, kutya most azzal fog jonni, h igen, a Heliogridnek van mukodo gyara a Genesisnek pedig nincs. :))
Bebuktáztam némi zsét mostanság, de élek és virulok. :)
Manapság kevés ötletem van, kényszerből meg nem jó kereskedni, így kicsit partvonalra vonultam. Pár pappert persze megtartottam, amik nem kérnek enni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...