A fórumba nem illő hozzászólásaid miatt a Moderátor tiltólistára tett!
2007-09-22 16:54: Tisztelt Felhasználó!
Alábbi hozzászólásod a Fórum felhasználói szabályaiba ütközõ volt. A moderálási elveinknek megfelelõen kitiltottunk.
További higgadt fórumozást kívánunk!
Portfolio.hu
-------- Az eredeti hozzászólás ----------
Fórum: GENESIS
2007-09-22 13:08:48 - Re: Forrás
Brokigyerek nagy seggfej vagy. Szólj a moderátornak. Hadd tudja ő is.
Ígérj meg egy dolgot nekem:
Ha nem jönnek be a te baljóslataid, anélkül, hogy bármit is mondanál, elhúzol innen a fenébe!
Nincs itt szükség a te jótanácsaidra, és arra se, hogy egy hét mulva te legyél a legnagyobb Genikerajongó!
Köpenyegforgatóból elég egy is. :)
Megértetted?
A hiteltelen emberekből nem kérünk!
szerencsétlen...
ha csak feleennyi energiát fektetne abba hogy a chart-okat elemzi, már többet keresett volna mint így, bérkárogással
Törölt felhasználó2007. 09. 22. 14:31
Nincs neki papirja 300,000 ft - ból szeretne
jól bevásárolni .Ezért dumálja lefelé.
Törölt felhasználó2007. 09. 22. 14:28
Egyébbként amiota BRokipokibroki taxisunk megjelent azota nyugodt vagyok mert megerősitett abban hogy jó papirom van mert ami ellen ennyit kell agitálnia s tépni a száját hogy megprobáljon lebeszélni róla az csak jó lehet .Igy volt ez a multkor is .
KÖSZÖNÖM BROKIPOKI
Lehet itt árfolyam emelkedés ellen ész érveket felhozni, már hogyne lehetne. Kételkedni én is szoktam.
Na, de ez milyen hogy:
"TOVÁBBI LIMITES BUKÓS SZÉP NAPOKAT!
MENTEM! Brokerpokerr "
Ez aztán a hsz. gratulálok! Ki is ütötte nálam a biztosítékot...
Na most már tényleg léptem.
Törölt felhasználó2007. 09. 22. 14:11
Commandernek telyesen igaza van mások érzéseivel szórakozól, el akarsz mindenkit bizonytalanitani mikor látod mások tanácstalanságát . Ha hétfőn nem nyomják le a papirt megkereslek az éjszakába és ripityára tőrjük a taxidat.
En nyugodt vagyok, en is jeleztem tobbszor, es nyomatekositottam,hogy ezt a topicot tonkreteszi...mindenki egyetert ebben, CapsLock is problema, es oke nem karomkodik,de semmi ertelmeset nem tud hozzatenni 50szer ismetli onmagat es szetzilalja a beszelgetest.
Ilyeneknek semmi helye egy elvileg szakmai forumon.
Remeljuk meg lesz a hatasa.
De koszi.
:)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...