Ha megadnád a m.számod tudnék biztositani számodra egy folyamatos fuvart. Hosszu távra,de csak ha stabilan lehet számitani rád. k.b. napi 3órai elfoglaltság. Este10-től,éjfélig, éshajnali2-től-4-ig. Gondold át!
amint ezt megszavazták a oda manipulálják az árat ahova akarják. Ha ugy jo nekik lenyomják a 1500ra ha ugyjo felrántják 5000re.
Olyan ez mint a humi 6ft/rve.
Én hiszek abban lehet vmi geniböl de ehez Hétfőre prezentálniuk kell vmi kézzelfogható szerződést, hogy jönnek a gépek.
Ha ilyen nincs akkor ez is csak egy szánalmas spekipapir amivel rengeteget lehet kereseni és irdatlan mennyiséget bukni. És a benfentesek fognak keresni és nem azok akik hozzá se lőnek és csak ugy gondolják nagy üzlet a napenergia meg jó a Geni mert....
fade is jol látja a dolgokat.... sajnos csalodni fogtok...! DE ÉN SZOLTAM!
Törölt felhasználó2007. 09. 22. 12:10
ÉN VAGYOK BUKO 01 FERI HAVEROD
OLVASOM EZT A SOK B -GOT AMIVEL ETETED SZERENCSÉTLENEKET / ? /
EZ MÁR ENGEM IS ZAVAR ZOLIKÁM DRÁGA EX ÖN JELÖLT BROKEREM INKÁBB AZT MESÉLD EL A TÖBBIEKNEK HOGY A KOCSID ÁRÁT ANNAK IDELYÉN A HUMETBE NYOMATTAD .DE SAJNOS PONT AZ UTOLSÓ NAPON ÉS MOST AZÉRT VINNYOGSZ MINDEKIRE MERT PÁRSZÁZEZER FORINTODDAL MÁR NEM TUDSZ MIT KEZDENI : MOST EZÉRT B-GATSZ MINDENKIT . NE HARAGUDJ HOGY ELSZÓLTAM MAGAM :.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...