Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Én bevallom amikor olvastam hogy a primus 5%ala ment akkor az elmúlt napok forgalmát arra tettem meg hogy ide oda köthetnek beültethető a kicsiket. Mert ennyit talán felszív, 3 nap alatt 800 kt. Na de 3millat s lehet még a primus is nullazott, s a mindenki által óhajtott 50ala nem nézett be s ma még pozitív is volt, nekem jót sejtet. Na joccakat
Tisztelt gyuripapa annó egy éve olvastam tőled egy másik fórumon hogy érdemes figyelni ezt a pappert, akkor vettem is 43on azota adom veszem vollt pár jó köröm benne. Mindig is megakartam köszönni neked ezt ,így köszönöm szépen. Remélem az árfolyam lesz még szebb is a mostaninál. További sikeres kereskedést mimdenkinek.
Nem tudom, hogy örülnék-e ha a jelenlegi vezetés Ella nénistől készülne valamira, jobb lenne ha inkább nyugi lenne most. Elég volt ez a három nap. Ha valaki felvásárolná a céget és erről jönne pletyi, na az klassz volna.
Igen Gyuripapa a vezetést cserélni... , mert egy ekkora lehetőséget így kezelnek!! De itt legalább van egy cég amit egyszerűen csak működtetni és üzemeltetni kéne!! Már rég 100 felett kellene, hogy legyen az árfolyam!!
Tegyuk fel,hogy a kiszort reszvenyek egy uj tulajnal landoltak de ezt csak feltelelezzuk.Az uj tulajdonos ezt siman kihasznalhatna arra,hogy tovabb tolja lefele az arfolyamot es kozben meg tobb papirt gyujtson be.Mert ugye mindenki panikolna es menekulne a papirbol aztan kesobb az uj tulaj elobujna a szinfalak mogul az arfolyam meg megindul felfele. Persze,ha van uj tulaj :-)de gondolom bejelentesi kotelezettseg is van,ha csak nem egyelore elosztjak 5% alatti pakkokra.
A jelenlegi vezetés határozatlan időtartamra van, de mivel lassan elfogy a többségük így akár ha itt összeállnánk el is zavarhatnánk őket kb. Vagyunk itt páran nagyobb tulajok. Húzzunk sorsot, ki akar az igazgatóság elnöke lenni? :-) De egyébként tényleg, ebből a cégből sokkal könnyebben lehetne csinálni egy értelmes, működőt, megtölteni tartalommal, hiszen itt nincs nagy eladósodottság.
A vezetés előbb utóbb megy, az új tulajok majd delegálnak újakat. Üres likvid ismert részvény, megtöltik tartalommal, de most tényleg gáz. Sokan akartak venni 50 alatt, trump is én is meg többet... Sztem holnap egy pici esés után 60 felett leszünk mivel nagy eladó nem maradt :) Az emviro meg nem ad el ezt elhiheted!
Est 95%-a közkéz, nincs ki szórjon. Set- nagyobb tulajokat böngészbe 1 magyar van a többi meg kb Offshore cég, de ott is 75% a közkéz. Jelenleg nem lehet vele kereskedni + MNB bírság. Est aukciós, elkülönített. ezek lennének a jobbak? Hát....
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi