Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
:)))
amikor ezt írtad, a hentesnél vásároltam
leszaladtam 4 óra előtt, mondom, már úgy sem történik semmi érdekes:)
4 óra 20-ra értem haza, nyitom a randomot, azt hittem, rosszul látok, a 2250 darab eladását jelezte be, amivel két napja ott álltam eladáson optimistán:)
4 óra 26-kor még eladtam 3000 darabot 25-ön, de aztán addig töprengtem a többin, hogy meg is jött egy borító és már nem volt min töprengeni
talán holnap:)
tanulság: 5 után kell a henteshez menni:)
Hathor
2016.09.27, 12:21
Hát ezaz.. :)
Ma lezártam 76400darab Futuraquat 13-14-15-16-17-18as vételek, pár darab 18-19es.
Eladás 55.900 19en. 20.500 18on. Nekem ez is elég erre a hóra is.. :)
nagyon szűknek nem tűnik az ajtó
volt egy eladás 10K-val 20-on, 19-en, és egy felkötés 21-re
hmmm
ebből még 30 is lehet nemsokára
de lehet 17, 16 is, ahol vételen állok
furcsa kis mozgolódás
/néhány kicsiben merek alulról kiállni és feljebb ajánlatot tenni, de ebben nem:)/
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi