Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Hüeség. KBR azért adta át azt a kis pakkot,hogy az újdonsült faxi bejelentési kötelezettség nélkül tudja csepegtetni a szerencsétlenekre a papperokat.:)
Hüeség. KBR azért adta át azt a kis pakkot,hogy az újdonsült faxi bejelentési kötelezettség nélkül tudja csepegtetni a szerencsétlenekre a papperokat.:)
Na szóval, foglaljuk össze. KBR összesen 815.385 db részvényt adott át valakinek befektetés céljából, pénzért 82,55 Ft-os átlagáron. Az a valaki NEM fogja beszórni a piacra, keresni akar vele, mint én is, és te is. SOKAT! Miért szórná be most 60-70 közt?? Hülyeség. Tehát felfelé várják az árfolyamot minimum 85 fölé. BE fog indulni a palackozó üzem nagyban, mert valamiből pénzt kell csináljanak. Erre utalnak a kisebb közlemények. A pénz pedig engedélyekre kell, illetve az üzem fejlesztéséhez a Watereumból befolyt mellé. Plussz valamivel meg kellett győzni a befektetőt, hogy miért is vegyen meg ennyi részvényt. Biztos nem KBR két szép szeméért. Alkalmazottak felvétele, fizetése, járuléka is rengeteg pénzbe kerül, főleg, hogy először a raktárat kell megtömni, hogy legyen mit eladni. A bevétel csak a későbbi értékesítések és a nagy szerződések megkötése után jön. De ha bejelentik hamarosan, márpedig bejelentik, hogy megindul a nagyüzem, onnan az árfolyam UP!! https://futuraqua.eu/egyuttmukodesi-megallapodas-az-agnes-forras-mohai-kft-vel/
Ha ez a mondat megnyugtat,akkor a családom életére esküszöm,hogy "nem". Viszont kb 25 éve benne vagyok a piacban. Álltam a futó előtt a Vörösmarty téren és mutogattam a brókeremnek,aki a benti boxban ült. Sok itt a kezdő mazsola. Nekem még a 10 évesek is mazsolák:) Okosan,mert rábaxtok:)
KBR a legélesebb kés a fiókban?:) Ha nem baxtad volna ki az idióta totyikodból azokat az embereket,akik már régóta figyelmeztettek az amatőr gondolkodásodra,akkor már régen kövérebb lenne a számlátok. Szerintem menj el dolgozni. Még egy konzervgyár is jobban fizet neked,mint a tőzsdei tudásod:)
Törölt felhasználó2021. 01. 23. 11:21
Miért adná ha bukik rajta ezt mondja el valaki. Azért veszek 60 millióért részvényt hogy aztán 10 milliót kukázza. Van ennek értelme?
Augusztusban nagyjából ugyanitt volt az árfolyam, mint most. Meglátjuk mi történik, az biztos, hogy 700k rv-t a mostani vevői kör nem tud/fog felszívni jelentősebb árfolyamesés nélkül, nem hogy 85 környékén, vagy feljebb, ha még profitot is szeretne rajta za átvevő. Ha meg 90-95-ig felmenne a rv-ár, annak mindenki örülne, és aki akar, kiszállhatna.
Te meg azt gondold át hogy neki minden egyes db ot be kell jelentenie ha elad. Most lehet a tesójának vagy barátnak ez csak feltételezés átadott 700k majd azt szépen adogathatja piacin ez volt augusztusban is.
Szerintem ez azért komplikáltabb, és nem csupán a pénzről szól. A cukrászda lehet a szíve csücske és élete munkája, továbbá az ott dolgozók sorsa is érdekelheti (szociális szál), így nem biztos, hogy attól könnyebben válna meg.
Csak személyes meglátás. A cukrászdát engedte volna el amennyiben pénzre lett volna szüksége. Hisz az összes részvényt felemésztheti a sütigyár ( csak költség és sok megértés az alkalmazottak miatt ). 10% egy tőzsdei alvócégben is érték sőt költség sincs vele.
Én inkább arra tippelnék, hogy KBR-nek pénzre volt szüksége a vendéglátóipari tevékenysége fenntartásához. Gondold végig, az elmúlt néhány hónapban a panziója inkább vitte a pénzt, mint hozta, szerintem a cukrászda is takarékon megy. Szüksége volt 60M Ft-ra és talált valakit, aki lát fantáziát a Futurban és hajlandó volt átvenni a 700000 db részvényt - szerintem befektetési céllal, hiszen valószínűleg ő sem ellensége a saját pénzének. És azt is gondold végig, hogy ha tényleg a 20-30 Ft-os részvényeit adta át (busás haszonnal) és tényleg ki akarna szállni, akkor nem lett volna egyszerűbb mindezt a tőzsdén elintéznie egy megrendelt spekarally keretében (mostanság volt néhány, eggyel több, vagy kevesebb fel sem tűnne senkinek)? Bejelentési kötelezettsége ígyis-úgyis van, szóval a nagyvilág minden egyes db részvény eladásáról értesül. Most, hogy 10% alá esett, ugyanúgy.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi