Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Csak azt akartam kihozni a példával, hogy milyen befektetői közösség az, amikor fórum írások alapján x el tudja dobatni a részvényt y-al, csak azért, mert 0-24-ben itt énekel.
Nekem nincs bajom a vélemény-ellenvélemény kombinációval mindaddig, amíg nem csap át személyeskedésbe. Szívesen beszélgetek bármiről bárkivel, azzal is aki hisz a cégben, azzal is aki nem. Plusz aki elsőnek felállít egy vádat legyen kedves bebizonyítani.
Az a baj nincs itt semmiféle moderáció, a pf meg magasról szarik rá sajnos. Tudom, hogy nehéz megállni szó nélkül. Aki meg ezeknek a szavára ad, az meg is érdemli. Én még bővìtettem ma is, ha úgy alakul holnap az árfolyam tovább veszem.
Amúgy pont ez az egésznek a lényege, a tömegmanipuláció. A politikában is az a jó, akinek jó a beszélőkéje és tömegeket tud megszólítani. Nem az a lényeg, igaz-e amit mond, hanem hogy el tudja-e hitetni az emberekkel. Ennek az eredménye pl a leves-topicban olvasható is.
133% plussz az éven,akkor le kell vinni vissza 50 re,pláne most hígítanak. Itt Magyarországon nem tudnak mást csak hígítani,nem hogy papírt vissza vásárolnák ,kevesebb legyen belőle. Nem tegyetek hozzá még pár száz milliót mint az OPUS ,az már 700 milliónál jár. Majd ez is beéri,jövőhonapban megint hígítás,így kell ezt csinálni. Bottal nem fogják piszkálni!!!
Még te is benyaltad amit Stroppa hirdetett? Na ez a nem semmi! Még azt is kitalálta, hogy biztos én voltam a nyitóban eladó. Nettó baromság. Biztosan lesz darabszám frissítés holnap a BÉT-en, majd megnézheti ki mit adott el. Ne rágalmazzon meg terjesszen hazugságokat, menjen inkább szájat mosni.
Mindenesetre nem volt valami elegáns a mai bennfentes kiszálló. Értem én, hogy sok kicsi sokra megy, de azért na ne má`. Aszittem épül itt egy komoly cég, aztán a cégvezetők vagy hozzájuk közel állók 10%-ért beszopatják a kisbefektetőket... Siralmas.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi