Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Azért csak óvatosan előre, a szerződés nem újdonság, már rég meglehetett volna...! Minőségi és folyamatos termelés kell. Jó lett volna tudni, mikor és hogyan lép életbe, de alakul a dolog úgy néz ki.
Ennek is szép számai vannak. Nem értek hozzá, de szerintem ezek nagyhalak. Kvázi bármennyi terméket képesek elteríteni. De az Arab száll kakukktojás lesz. Gondolom nem 150Ft ért adnak el egy üveget oda.
A honlapon ez a szöveg van: CégünkA Fruitful-Company Kft. azért jött létre, hogy színesítse Magyarország üdítőital kínálatát, választási lehetőséget biztosítva egy olyan igényes és egyre bővülő fogyasztói réteg számára, amely a különleges ízek mellett fontosnak tartja a termékek minőségi összetételét.Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű termékek iránt, így főként természetes alapanyagokból készülő italokat értékesítünk. Az egyetlen hivatalos hazai forgalmazói vagyunk az osztrák Almdudler, a francia Orangina üdítőitaloknak és a spanyol Snatt’s snack márkának.Büszkén mondhatjuk, hogy termékeink országszerte egyre több üzletben és vendéglátóegységben elérhetőek, különböző kiszerelések és ízek bevezetésével igyekszünk fogyasztóink igényeit kielégíteni.Az Almdudler, Orangina és Snatt’s aloldalainkra kattintva, további információkat olvashatnak termékeinkről.
Szia Pirostraktoros! Teljesen ledöbbentem. Ez a Közel-keleti piac még engem is lefagyasztott most a gép előtt, pedig nem is terveztem már benézni a fórumra ma este. Az üvegek is nagyon színvonalasak. Ahogy elindulnak, szinte minden nappal profitot fognak termelni, és még a tokenekről nincs is hír. Tetszik a tempójuk. Így kell dolgozni. Éreztem, hogy ide dolgozni akaró, sikeres emberek jöttek.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi