Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Én először megnézem mennyi részvény van összesen. Ebből 5% felett, és közel hozzá, alatta is elég sok lehet. Vannak a nagy kisbüfik 100 - 200K pakkosok, majd a kicsik, és a napizók. Szóval nem vagyunk sokan szerintem. Ella néni viszont okos asszony... Nagyon okos! Munkája az emberi elme. Ha Ő lát fantáziát a jelenlegi vezetésben, akkor nem hinném, hogy csak úgy önti.
Én továbbra is azt mondom, ha van egy kör, aki pénzt, időt, energiát és a kapcsolatait teszi bele ebbe a cégbe azért hogy emelkedjen a rv és prosperáljon a cég, az nem hinném hogy hagyná, hogy csak úgy a hátukon meggazdagodjanak Fodorék és a ,,végletekig” tartsák a részvényt. Én legalábbis nem hagynám. Ők már így is jól jártak. Ő nekik egyelőre meghagytak ,,egy zseb” szerepet, ami már a végéhez közeleg. Szigorúan szvsz :)
A tempotol nem,valoban. A gaz akkor van,ha az osszes a kisbufikhez erkezik,es semmi kozpontositott vetel nincs benne. Tulkepp azt sem ertem,ha a ceg venni akart (es vett is),miert nem a szavatarto fanyuvo gyerektol es a GEO Termtol vette at az elado pakkjaikat? Ugy kb csak pozitiv uzenete lett volna a dolognak. Igy meg....egyelore.nem latszik h mi akar ebbol kisulni.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi