Úgy gondolom a valós Futuraqua részvényesek el vannak nyomva, a sok troll, papír nélküli kárörvendő miatt nem ír. Hátha van a részvényeseknek mondanivalójuk, itt megtehetik.
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.
nekem nincs bringám. akkor nem értem, nekem mindig az jött le, hogy valamiért kölcsönösen fújtok a másikra, mentek a beszólogatások, üzengetések stb. közben meg kiderül, hogy kvázi 5 perc alatt tudtok személyesen is találkozni, ha akartok :) meg volt valami közgyűlés utáni fórum tali dolog is, ahol vártak téged, de te nem mentél.... na mindegy, én csak örülök, hogy ma taliztatok, és beszéltetek. jobb ez, mint az acsarkodás :)
ezek szerint te is a 16.ban laksz? látjátok, itt üzengettetek egymásnak a fórumon, pedig mennyivel jobb egy napos délutánon személyesen megbeszélni a dolgokat :)
Futuraqua részvényesek topikja
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.