Úgy gondolom a valós Futuraqua részvényesek el vannak nyomva, a sok troll, papír nélküli kárörvendő miatt nem ír. Hátha van a részvényeseknek mondanivalójuk, itt megtehetik.
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.
Miert nem hozod ide az allampapirt? Most vehetnel boven ha tuti az uzlet. De nyugi tuti lesz csak ki kell varni. Inkabb ez mint az otp. Kisutott a nap nem jossz bicajozni? Mo gyalogos feluljaro utan van egy pad. Ott varlak 6 ora utan. Jossz???
Szerintem más többet ad érte. 25milla részvény 125milla Ft. Azért ennél többet ér. A benne levő lehetőség páratlan. Egyelőre még nem vették észre, csak a vezetőség.
Akkor ülj a fenekeden, már mindegy. Nem? Ha 60-100Ft között nem adtad, miért 18on adnád? Én is inkább kitörlöm inkább a fenekem vele, mint átadjam olcsóbban, mint vettem. Idő eldönti. Lefele ha esik, majd veszek még, mert nálam 20FT olcsó
Szerintem a semmiert nem hivnak ossze kozgyulest. A pontokat bemasoltam. Volt vagy 7 kozgyulesi pont. Teged egy picit fel kell razni. Osszezuhantal itt par hete.
Futuraqua részvényesek topikja
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.