Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Matolcs is ezt csinalta a magyarok forintjaval! 2010 ota nyomda, higitas! Akik meg kisemerek es abban takaremoakostak, meg betette a kis penzrt Szuper Allampapirba, Babakotvenybe annak mind mind nominalis erteken leertekelodott. Erre hivtam fel a figyelmet 1 eve! Igy is let! Amikor meg meg erre rajon egy Vilaggazdasagi Krakk, ( koronavirusvalsag, Orosz-Ukran haboru), akkor meg a.Forint Meg a tobbi devizahoznkepest is rekord melyre kerul ertekben! Attol hogy valakinek Otp ben van a penze, vagy Pannergyben, vagy Molban meg tovabbra is forintban van! A 2017 es 100.000 forint ma 60.000 er!
Másképp az életben nem látják viszont a tagi kölcsönt. A 48Ft ugyanolyan kamu, mint a multkori 80Ftos nyomdázás. Hogy is mondta kbr? Amíg én itt vagyok, nem lesz higítás?
A Watereum projekt kivitelezhetetlen. A gasztrovonalas víz meg maximum, ha jól menedzselik, egy családi biznisz lehet, nem egy tőzsde kaliberű mutatvány. Mindenki felejtse el ezt a részvényt szerintem. Aki a vízben hisz, az furasson egy jó kutat, még biztos jól jön egyszer.
nem ér rá nézni, farsangi fánk elfogyott, most az erdőt járja, medvehagymát szed a pogácsához. Kbr, watereumot mikor lehet eladni? Kéne a pénz, amit benyeltetek, aztán elherdáltatok, miután mindenkinek azt hazudtátok, hogy óriási az érdeklődés, lehet nem is jut az első körből, ha nem igyekszünk.
KBR, hogy viseled az esést? 100 fton a jelenlegi csomagod 170 milla volt..Most csak 51,4 misi.. Auch, gondolom az asszony kegyetlenül elvert a nyújtófával emiatt :))))))))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)