Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
igen, szerintem (ha jól hallottam ;) ) olyan mértékű tőkeemelés lett volna érte, hogy lenyelték volna a céget. Aztán kiderül a végén, hogy eleve rendelkezünk akkora vízbázissal. Vajon mennyit érhet a hivatalos vizsgálatok fényében? Szerinted erre is kapunk választ hamarosan? ;)
Valójában ez egy jó fundás hír. A Tisza-cash ügylet - nemtudom kinek rémlik- több milliárd forintos ügylet lett volna... állítólag, ha jól hallottam! 😄
"Vízhozamát tekintve a Futuraqua Nyrt. szekszárdi vízbázisa, Magyarország egyik legjelentősebb hozammal bíró kútegyüttese." Szerintetek ezt a kijelentést Balogh Levente, az ásványvíz király szó nélkül hagyja??
Maradjunk amnyiban hogy nem tudsz mondani ma egy asvanyviz forgalmazo ceget aki maganak gyartja a palackot, ennyit a versenyelonyodrol. Az aquarius aqua nem az asvanyvizben volt igazan eros a sajat markas uditoket szinte mindenkinek o gyartotta...
Pár év múlvaA gépeket viszont – ha már úgyis felújítják – az olcsó vizek palackozásánál hatékonyabban is lehet használni, például üdítő gyártásra. Épp ezért az ágazatban inkább az a várakozás, hogy Mészárosék rövidtávon nem fogják lerohanni az ásványvízpiacot, ehelyett rámennek a magasabb nyereséget biztosító termékekre, vagyis az üdítőkre, esetleg az ízesített vizekre.A helyzet akkor változhat meg, ha életbe lépnek a műanyag palackok újrafeldolgozását szabályozó uniós előírások.Négy év múlva ugyanis minden új PET-palacknak 25 százalékban hulladékból nyert alapanyagot kell tartalmaznia. Az hagyján, hogy a piaci szereplők szerint ez jelentősen növelni fogja az ásványvizek árát, de komoly versenyelőnyt biztosíthat annak, aki rendelkezik újrahasznosító kapacitással.Márpedig az Aquarius-Aquának volt egy ilyen érdekeltsége Karcagon, igaz, ez nem képezte a részét annak a csomagnak, amit most a Mészáros-csoport az Aquariusból megvásárolt. Idővel azonban ez az újrahasznosító üzem is gazdát fog cserélni, mivel az egységet birtokló cég is felszámolás alatt áll.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)