Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Tedd túl magad már akármi is történt! Tőzsdézni jöttünk ide elsősorban nem fórumon vitatkozni, megsértődni! Dédapám a Don kanyarnál nem idegeskedett ennyit!
Valóban kicsi a forgalom az esésben és ez pozitívum... Gasztro vonal nehézkesnek tűnik/meg kár volt ennyi palackot előre rendelni Marad a token,ipari víz,hulladékgazdálkodás vonal meg pici osztalék talán...
Már meg akartam osztani az észrevételeimet az elmúlt hetek mozgásával kapcsolatban, nem tudom más figyeli-e vagy csak én látom amit látni vélek. Rendszeresek az 50-20dbos lekötések, nyilván eladni ennyit nem érdemes. Nagy vevő meg nincs a könyvben, tehát könnyű manipulálni az árat.. Lehet, hogy ez az ember szeretné 50 alatt látni, hogy gyűjteni tudjon, mert ezen a szinten napi 5-10 magy 20k eladó van. Forgalom a zéróhoz közelít, tehát elég sok idő míg össze kotor valaki ezen a szinten nagyobb mennyiséget. Mindenesetre engem nem érdekel az aktuális rv ár olyan szempontból, hogy eladni nem akarok és ilyen módszerrel szerintem a nagy pakkosokat nem fogja megingatni, nem fog senki 3-4-500k elkezdeni eladni. Legalábbis ezen a szinten tuti nem.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)