Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Én megertem aki csalódott, türelmetlen és nem hisz. Lehet adni minden nap kereskedési időben szerencsére. Akkor ne csak hang legyen. Majd megveszi aki ennél optimistább.
Értelmező olvasás nem az erősséged. 7. oldalon Ott van világosan leírva, hogy a token bevétel A passzív időbeli elhatárolásban van, még nem tudták lekönxvelni, mert nem tudja a számvitel értelmezni.
Írhattok bármit, ide kell könyvelni oda kell könyvelni, fasz mindegy! Bevétel nulla Ft! NULLA! Az egész félév erre a gagyi tokenre ment el...XD vicc! Ki fektet ide be pénzt most komolyan, ez egy rohadt tokenpiramis
Nem vagy a legélesebb kés... a jelentésben jun30ig vannak adatok, azt perig augusztusban közölték ki, hogy lezárult az első kör. Szóval a többi pénz a számlán van, de csak az éves jelentésben fog látszani.
Ha ennyire egyszerű akkor elmondod a bevételi lába mikor miként látszik majd? Egyébként amúgy szerintem nem egyenertekes a példáddal. A konyvutalvany egy engedmény az árból, ha meg is veszed a könyvet, nem? Ez viszont nem engedmény. Jog arra hogy vehess valamit később ha akarsz, vagy ha úgy alakul kereskedj ezzel a joggal ami fel és le is értékelődhet (bár ez a cég szempontjabol mindegy most). Tehát meglepne ha számvitelileg ez egyenlő lenne de elfogadom ha biztos vagy benne hogy ugyanaz a kettő.
azt én már rég elengedtem. A pf oldalt minősíti a rendszer, ahogy az is, hogy egy beteg barom csinálhat minden nap 5 új nicket és kurvaanyázza a modikat. Pedig a megoldás rém egyszerű lenne. A plusz minuszt kukázni érdemes és a regisztráció után 7 napig ne lehessen hozzá szólni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)