Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Meg esetleg külföldi papírt is érdemes lenne megemlíteni! Ott is bármelyik papír defektet kaphat.Elég csak twiterren kinyomni valamit, és összeszakad az árfolyam.
Én nem féltem, nyilván az árfolyam zavar, de ez nem tolvaj cég. Jobban be lennék xarva mondjuk bármelyik ml papírban, vagy voltam mondjuk estben a filléres nyomda idején, és nutexben, amit szintén nem kell bemutatni. A béten már a bluek se életbiztosítás, felezett a mol, az otp is közel volt hozzá, richterben is ment a manipula, a matávban konkrétan le vannak xarva a kisbüfik, a közelmúltban pedig az általam korrektnek gondolt cégvezetők is jól kibsztak velünk, kulcs, gspark Pl. Szóval mit kéne venni, amiben sztori van? Én maradok itt.
Valóban a jelentéktelennek tűnő dolgoknak sokszor milyen fajsúlya van... Ezeknek a kutaknak nagyobb az ásványianyag tartalma (ami előny is lehet egyszer) és 2015-ben vagy régebben (cikk időpontja) arab és kínai befektetők is érdeklődtek a Mohai iránt.
Én arra gondolok, hogy a vízbázisukra fáj a fogunk, egy jól menő céget könnyebb felvásárolni, vagy egy olyat, ami rendelkezik értékkel, de nem tudják kihasználni?
Oké Jockey ezt a vonalat inkább ne futtasd, egy jó dohány boltnak 1 max 2 heti forgalma ami ennek a cégnek egész éves. Ezt ki se kellett volna tenni mert nagyon nagy negatívum a Futurra nézve.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)