Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Sokan azt is esélytelennek tartottak,hogy leszunk 80 on vagy alatt.52 ig esett onnan fordult picit.Jovo eldönti.Ezert irtam,hogy most nehéz okosnak lenni.
Srácok ez az en sajat véleményem .En ezt gondolom,Sőt ,hogy konkrétabb legyek innen meg lehet egy 50% lefele.Nem biztos,hogy bekövetkezik de van ra esély.szvsz.en mar 30-40 közt gyűjteni fogom azt a 2-300 ezer dobó az.Aztan meglatjuk.
Szerintem a nagyon csokis gyajuak már rég kiszortak. Meglepne ha nagyon lenne még mit dobni. A pénteki forgalomba meg azt láttam bele hogy már ezen a szinten is jöttek a napizok tradelni a felpattanast.
Nem.bukoban üldögélek. és vettem 84 en 72 on és 61 en is.De ....azért lássunk tisztán egy OTP 15500-9600 zuhe volt most visszakorrekciod3 lesz meg zuha.futur 100-52 minimális korrekció .En úgy rendezkedtem be ,hogy kis papírok al 75% zuhe lesz az futur esetében 25 Ft környéke.Sajat vélemény.Ne legyen igazam.Es igen ha így lenne vennék 2-3szaz k-t meg.Ettol hiszem ,hogy jo lesz.de ez a vírus odab@szott mindennek.
Befektetésre akkor ha nagyon lemegy az ara 10-30 közt.spekara bármikor lehet de en most arra nem látok sok fantáziát mert nagyon megy a zuhe és minimális vissza korrekció volt eddig 52 alj volt eddig most 60.8 és tételt nem nagyon tudsz eladni szvsz.En meg várok az biztos a vétellel.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)