Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Béke, nincs harag, megértem ha átmenetileg csalódott valaki, de nem az a megoldás amit te csinálsz. Ide kell egy pszichológia, önkontroll, kötélidegzet, de szvsz csak átmeneti, kibírható időtávok ezek. Erről a vírusról meg az véleményem, hogy nagyapámék Szabolcsban nehezebb dolgokon mentek keresztül, mint ez. Jön a tavasz, sokan kimennek a természetbe, én is, és mindenki mindent szebben lát, ami pénz pedig elment a tőzsdékről, az visszacsorog. De igaza volt a ( nevét nem írhatom le a személynek), hogy a Futurnál most válság idején is lehet látni, hogy 98%-ban stabil kezekben van, és ez jó mindenkinek. Nem informatikus, (mert hardverben annyira nem vagyok benne), hanem programozás. Szép napot kívánok neked. Üdv, Tib256
Kedves Livermoree! Szvsz nagyon jól látod az összefüggést! Bármekkora válság jöhet a jövőben, a víz akkor is érték marad, és mindig meg kell vásárolni. A Futur pedig elsőként teremti a tőzsdén a víz kereskedelmének a lehetőségét. A legelső fecske!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)