Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Utálom, mint a sz@rt. Szép volt, jó volt, elég volt, SzFV-ig vagyok hajlandó felmenni, ha akar valaki, valamit. De tavasszal nem fogok megúszni pár utat, úgyhogy akármi össze is jöhet...
Ez überf@sz@! Még, jó, hogy éber voltál, mert holnap reggel már senki se hitte volna el...! 😁 Más: van egy kis félreértés. Nem azt írtam, hogy nekem van 100k... Ha lesz, akkor sem írnám be. Hanem, csak azzal élcelődtem, hogy pl egy fele akkora pakk itt “nem számít” mennyiségnek, annyian nyomták le már a dumát a 100k-jukról, főleg sosem látott, hirtelen beeső, eltűnő emberkék...🥺
Keveseknek van sztem. Bár én sem néztem legutóbb könyvet. Majd talán most. A találkozót meg elraktam a polcra. Az élet jó rendező, talál neki helyet és apropót ha akar. ;)
én vágtam a poént, de muszáj volt reflektálnom, különben a kevésbé éles eszűeknek elindul a gondolat, hogy én adom. :D kár h nem jössz kgyre. Gondolom akkor meghatalmazást se küldenél? Azért olyan sokan nem vagyunk 100k felett, nehogy azt hidd. 200k felett meg tippem szerint talán 30-40 ember.
Semmi extra, mert itt már annyi embernek van 100k-ja, hogy ha ezeket a szűk 0,5% közkezeket felszorozzuk, akkor kb 250% jön ki. Kgy? Sose. Inkognitó üzemmód. Meg a részvénytulajdonlás olyan, mint az élet. Átmeneti állapot...😒
Nem. Csak nagyjából befejeztem az alappakkom felépítését. Álltam, mint ... a lagziban, egyszer kaptam, egyszer nem. Az a 20k meg bevolt oda nekem készítve egy ideje, kicsit eléálltak, üsse kavics. Ha kapok még a könyvbe állva, akkor jó, ha nem, akkor megveszem. A spájzban jó helye van...👍
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)