Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Hat nalam elso a chart, az biztos. Ez a volt mar Watereum token, de most talaljuk ki a nagy sztorit es a regit lesoporjuk, de olyat talaltunk ki, ami nagyot szol, es hatalmas lesz, de a regi egy kamu de mar lejegyeztek nem megertheto. A regi watereum ki lett golyozva. Gyakorlatilag a regi temak mennek uj kontosben, uj vezetessel. Ettol fuggetlenul bizakodo vagyok, csak ez a Valentin ugy, meg hogy mar volt ilyen token, de ez nagy durranas lesz, meg Don King intelmei osszessegeben zavaros
Jól látod nincs középút. De nem olyan magas szerintem. Nem virtuális víz hanem fizikai vízre váltható virtuális jel - ami adható, vehető. Fizikai fedezet (értékkel) nem sok jel mögött van. Amit a végén írtál kB arra vár mindenki hozzád hasonló is sztem. Figyelik, kivarnak és ha úgy van ugranak. Én nem szeretek se kapkodni se sorban állni, így én korábban jöttem ;)
Mondjuk ez a “virtuális víz” sztori nekem magas. Amit elsőre nem fogok fel, az meghaladja a szellemi képességeimet, utána már nem szoktam erőltetni. Úgyhogy ez ügyben abban maradtam “magammal”, hogy vagy egy oltári nagy kamu, vagy egy oltári nagy ötlet. Középút nincs a szándék szintjén. Viszont, ha csak kamu lenne, akkor ahhoz nem kell a palackozó, stb vonal, így aztán úgy vélem, hogy komolyan gondolják. Megvalósulás. Bejön-e? Mikorra? Meddig tart? Hogyan lát ebből bevételt a cég? Ezek majd szépen letisztulnak idővel. Jelek. Lesznek.
Tudom olvastam hogy ügyvédekkel egyeztetnek de arról nem jött info hogy mi lett a vége. Szerintem fontos. És nem kötekedés. Az új token vevőket elbizonytalaníthatja.
És az a magánbefektető aki megvette a régit az kap helyette újat? Nem köteketésként írom. De ugye az is 1 liter víz /per token jogot biztosít. Kérdeztem már régebben is de senki nem válaszolt rá. Ezek szerint Korányinak se mondtak rá semmit. Mondjuk erről adhatnának tájékoztatást az új tokenek értékesítése előtt.
Ez van ha valaki csak napizgatni, swingelni jár egy papírba, de amúgy nem követi a történeteket. Összemosodik a fejében ez meg az. Aztán téves következtetéseket von le és oszt meg. Pedig ott voltál a kgykon. Azt hittem neked legalább kerek mi a jelen és mi a múlt...
"Amint arról a társaság több ízben tájékoztatta a nyilvánosságot, a társaság Watereum (WRM) néven hozta létre Ethereum ERC20 blockchain-alapú tokenjét. A társaság a korábbiakban az összesen tízmilliárd Watereum token 20 százalékát értékesítette magánbefektető részére."
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)