Mar ne is haragudj, de ram irtok negativ velemenyeket. Kamus, baranyborbe bujt farkas, beulteto, eneklo, huzzak el innen, zsigulis stb.. Beragadsz, eses lesz, csod lesz stb. Miert en vagyok a rossz ezek utan? Raadasul egyiknek sincs papirja
A Futuraqua jelenleg egy szerencsejáték.Te sem tudhatod ,hogy fekete vagy piros jön ki a pörgetés után.
Túl magabiztos és lenéző vagy az emberekkel!
Mi lesz ha esetleg benézted és kuka lesz a cég?
Én örülnék ha lenne benne termelés és értékelhető funda,de egyelőre nem úgy néz ki.
Nem vagyok sem oreg, sem izgatott. 50-60Kmer tekerek naponta, akkor sincs gond. Egy forumra irastol mi bajom lenne? Eszmeletlen. Nem vagyunk egy sikon itt. Ti vagytok egyiken, en a masikon. A tozsdei szereplok 90-95%a vesztes. Ertheto
Tegnap este 18.8 sem kapta meg a 18K vetelt. Nemmlatjatok tenyleg, jogy 18ert nem eri meg eladniuk? Ezt csak rezsifizetos, kenyerre kell kisbufi adja mar
Jon a buta duma piacbefolyasolasrol. 1hetig varakozott 18on 70K vevo nem kapta meg. Majd 60K 18.6nal, O sem kapta meg, van 50-100k elado 19-20nal. Azt nem veszik ki. Mi a piacbefolyasolas, meg kamu? Nem is ertem ezeket a regi motorosokat. Azt viszont ertem hogy miert csinaltak a "mit vennel ha lenne penzed" topikot
Nem erted. Eddig siras ment nincs penz benzinre sem. Utana, hogy elmeszeli a toke emelest MNB, es mondtak a nagyokosok jon a csod igy. Most lesz penz a toke emelesbol, johet SGS investment toke emelese, vagy mase, johet az uj IT javaslat, johet uj tag, uj vezetes. Ez a mennyisegi redzveny bago. Valaki ki akarná vásárolni 50-70ig nem kapná meg 30-50%at a reszvenyeknek Ergo semmifele csod nincs itt, jonnek a dolgok. Kar karogni. De en nem fogom a sajtot a szatokba adni. Minek?
Futuraqua NYRT reálisan